Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

E ρε …σαπούνι και σχοινί που σας χρειάζεται.


Ο ΔοΝηΤηΣ Γιωργάκης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για τις αλλαγές και φαίνεται ως προς την κατεύθυνση αυτή να έχει σιωπηρώς συμφωνήσει και ο Πάπαρδος. Μάλιστα ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ αποκάλυψε στην διαδικτυακή του συνέντευξη μεταξύ άλλων οτι: “Ο ρόλος και των δύο πλευρών θα πρέπει να είναι προς την… διάλυση των πάντων, θα υπάρχει στο μέλλον μεγαλύτερη αυτονομία έτσι θα πετύχουμε και οι δυο πλευρές πιο καλά αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε ποιο πολύ τα αφεντικά μας”.
Η ξεκάθαρη προεκλογική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού -όπως άλλωστε αναμενόταν- άναψε φωτιές στους κόλπους της υποτιθέμενης Ιεραρχίας. Μάλιστα τονίζεται επιμόνως οτι ο κ. Ιερώνυμος γνωρίζει σε γενικές γραμμές τον σχεδιασμό του Πρωθυπουργού όπως επίσης και ότι ο φάκελος βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο .
Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ερωτηθείς σχετικά ήταν κατηγορηματικός: “Δεν έχω καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για αλλαγές που ενδεχομένως προωθεί η Κυβέρνηση και αφορούν την Εκκλησία”. Λες και να είχε θα το έλεγε
Στο μεταξύ έχει «διαρρεύσει» προς ψυχολογική προετοιμασία της μάζας, ότι μεταξύ των αλλαγών που έχει σχεδιάσει η Κυβέρνηση και θα κληθεί η εταίρα κ. Διαμαντόπουλου να υλοποιήσει είναι:

Η κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.

Η απόλυτη εφαρμογή του νόμου ο οποίος ορίζει οτι εντός 8 ημερών θα δηλώνεται στο Ληξιαρχείο το όνομα του νεογέννητου, που σημαίνει για τους ανθρώπους της Εκκλησίας έμμεση κατάργηση του βαπτίσματος.

Επίσημη αποκαθήλωση των εικόνων και των ιερών συμβόλων απο όλους τους δημόσιους χώρους.

Κατάργηση των θρησκευτικών υπηρεσιών στον Ελληνικό Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.

Κατάργηση του αγιασμού σε σχολεία και την Βουλή των Ελλήνων

Δεν καταργούν και τις εκκλησίες να τις κάνουν …τζαμιά να μην μπαίνουμε και στα έξοδα; E ρε …σαπούνι και σχοινί που σας χρειάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...