Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δεν κατάλαβες ακόμα ότι μας ζάλισες τους… @ρχεις ρε αποστάτρια;



Εμείς δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε πολύ με τα πολιτικά

κατακάθια της συμμορίας του μητσοτακεϊκου. Μια ζωή το όνομα τους είναι συνώνυμο με προδοσίες, αποστασίες, αρπαχτές ρεμούλες, και εθνικές προδοσίες. Τι κριτική να κάνεις. Τώρα έβαλε σκοπό της ζωής της επειδή δεν την έβγαλαν αρχηγό να διαλύσει την Ν.Δ .Αυτό είναι, ήταν, και θα είναι το ποιόν την. Είναι ικανή να διαλύσει ακόμα και την χώρα, να συμμαχήσει με ότι ποιο βρώμικο υπάρχει, προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία της. Είναι αυτό που λέει και ο θυμόσοφος λαός… Δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας.

Ρεπορτάζ.

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων Ρηγίλλης-Ντ.Μπακογιάννη με αφορμή την έξοδο βουλευτών, αλλά και τα περί «νέας αποστασίας». Η πρόεδρος της βρώμικης Συμμαχίας ξεκαθάρισε ότι δεν την αφορά η ορολογία του χθες, ενώ απαντώντας στη ΝΔ που ζητά από τους ανεξάρτητους βουλευτές να παραιτηθούν σχολίασε:... «Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια και δεν λογοδοτούν παρά μόνον σε αυτούς που τους έφεραν στη Βουλή. Άρα είναι υπόλογοι στον κόσμο που τους ψήφισε.»


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι υπολογοι στον κοσμο που τους ψηφισε
και ο κοσμος αυτος δεν κατεβηκε απο τον αρη ειναι νεοδημοκρατες και νεοδημοκρατες νομιζαν οτι ψηφιζαν
ειναι ο ιδιος κοσμος που δημοκρατικα και απολυτα συντριπτικα εξελεξε προεδρο τον σαμαρα
γιατι λοιπον τα λαμογια και η αρχιλαμογισσα δεν σεβονται τον κοσμο της ν.δ.?

Ανώνυμος είπε...

η ντοπουλα λες και προηλθε απο παρθενογεννηση.δε ξεχνουμε οτι ηταν υπουρ.εξωτερικων,αμερικανοθραμμενη,στηριγμα των μπουταρη και καμινη(γνωστα κατακαθια) και θελει και κινημα πολιτων.Ενα εβγαλε το εργοστασιο και εκλεισε.Το κινημα αποστασιας το '65 με αρχηγο το δρακουμελ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...