Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τραγελαφικές σκηνές στο λιμάνι ηρακλείου μεταξύ πρασινορουφιάνων και ναυτεργατών.



Μια ζωή αβανταδόροι του ΠΑΣΟΚ ήταν και το ίδιο συνεχίζουν.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ πρασινορουφιανων αγροτών και ναυτεργατών σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι του Ηρακλείου. Αντί να καταφερθούν κατά της επάρατης και προδοτικής κυβέρνησης τους, για τα χάλια που έφερε σε όλους μας, επιτεθήκαν στους απεργούς ναυτεργάτες που διεκδικούν μια θέση στον ..Ήλιο, με την γνωστή και …αιώνια δικαιολογία, ότι θα σαπίσουν τα προϊόντα τους. Εδω κοντεύουμε να ..σαπίσουμε εμείς από την αφραγκία και την οικονομική ομηρία του Δ.Ν.Τ που έφερε η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση που στηρίζουν ξετσίπωτα, αυτοί με τα… αγγουράκια τους. Οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι, προσπάθησαν να βάλουν με τραμπουκιλίκι στα πλοία τα φορτηγά τα ευπαθή προϊόντα τους συναντώντας όμως την σθεναρη αντίδραση ναυτεργατών και μελών του ΠΑΜΕ. Σε αντιπερισπασμό το μεσημέρι είχαν στήσει μπλόκα στα σημεία πρόσβασης στον αερολιμένα του Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενοι για την συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης των ναυτεργατών, λέγοντας πως η κατάσταση στις τάξεις τους που βλέπουν την σοδειά τους να καταστρέφεται στις αποθήκες και στα χωράφια, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που κρατά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, είναι έκρυθμη. Οι πρασινορουφιάνοι αγρότες πάντως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στην περίπτωση που η ΠΝΟ αποφασίσει κλιμάκωση της απεργίας και δεν προωθηθούν τα προϊόντα τους στις αγορές.

Αργά το βράδυ πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από τα μπλόκα που είχαν στήσει στη νέα αλλά και την παλιά Εθνική Οδό , στο ύψος του Αεροδρομίου Ηρακλείου οι παραγωγοί του Νομού Λασιθίου.


1 σχόλιο:

sapphire είπε...

όταν ανέβαιναν και θέλαν να κάνουν παρέλαση με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας και πήγε και ο Τζέφρυ κι έκλαιγε (καλά ακόμα γελάω με το θέμα) ήταν καλά τότε ε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...