Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους έδιωξε το πολιτικό σκουπίδι τον ΑΥΓΕΝΑΚΗ ο ΣΑΜΑΡΑΣ



Eμείς είχαμε επανειλημμένως αποκαλύψει τον βρώμικο ρόλο του στα τεκταινόμενα στο ηράκλειο του πολιτικού αποβράσματος. Δειτε εδώ Πες΄μας πρώτα ρε αρχιπροδότη της Ν.Δ για το πούλημα που της έκανες στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, και μετά οι φιγούρες. και εδώ Δούλεψαν καλά οι "συμμορίες" του μητσοτακέϊκου στην ΚΡΗΤΗ

Επιτέλους ο ΣΑΜΑΡΑΣ έπραξε το αυτονόητο. Να τον στείλει στον καιάδα της αφεντικίνας του .Το ωραίο είναι όμως που προσπαθούν τα κολοκάναλα να δώσουν πολιτική υπόσταση σε ένα άσχετο σκουπίδι και τσιρακι της ντορίτας. . Για αυτό μας έχει πάρει ο διάολος σαν χώρα

Το ρεπορτάζ:

Στη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προχώρησε σήμερα Τρίτη 23 Νοέμβρη ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς.

Στην ανακοίνωση της Ρηγίλλης γίνεται επίσης λόγος για σχέδιο ανακοπής της ανοδικής πορείας της ΝΔ.

Ο βουλευτής κ. Λυκουρέντζος ξεκαθάρισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να τηρήσει την εντολή που έλαβε από τα μέλη του κόμματος, πριν από ένα περίπου χρόνο.

Ο κ. Αυγενάκης παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Σε δηλώσεις του είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της Ρηγίλλης.

Επίσης, είχε τοποθετηθεί αρνητικά για τον τρόπο λειτουργίας των οργάνων του κόμματος, λέγοντας ότι υπάρχει καθεστώς ασυλίας για ορισμένα στελέχη του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά που γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλεώς».

ΠΗΓΗ.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ:ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (!!!) ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ…ΚΡΙΤΙΚΗ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ:ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΙΛΤΙΔΗ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ…ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

πηγή

Σχόλιο:

Και μη πάμε μακριά! Στις πρόσφατες εκλογές απ’ το χωριό του Αυγενάκη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Ν.Δ. πήρε δυό – τρεις ψήφους !!! Οι υπόλοιπες πήγαν στον υποψήφιο της ντορούλας και οι λοιπές στο πασόκ !!! Ποιός τους είχε δασκαλέψει άραγες??? Μήπως ο Πάππας Πίος ο β’ της Ρώμης ??? Λέτε ???

Άντε στο καλό Αυγενάκι και να μας γράφεις. Και τη Βουλή, θα περνάς απ’ έξω να την αγναντεύεις μετά τις επόμενες εκλογές και για όσο ζεις … Ολοι οι έλληνες μπλόγκερς όμως δεν θα σε ξεχάσουμε ισοβίως για την προ καιρού παλιανθρωπιά σου, να καταθέσεις επερώτηση για το φίμωμά τους … Θα σε “χαιρετούμε” πάντα , έτσι όπως εμεις ξέρουμε … Και είμαστε πάαααααααρα πολλοί, τόοοοοοοοσοι πολλοί για κακή σου τύχη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...