Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη η πολιτική εξαπάτηση των Ηρακλειωτών δημοτών,απο την ΝΤΟΡΑ κ.λ.π


Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ το τι εξυφάνθει πολιτικά στο ηράκλειο. Η επιβεβαίωση των όσων γράφαμε εδώ Ρε ΣΑΜΑΡΑ, δεν μαζεύεις λίγο τους καραγκιόζηδες στο… Hράκλειο; Και εδώΤόσο πολύ σε.. έτσουξε η αποκάλυψη ρε πολιτικό νούμερο; Σου χάλασε τα… σχέδια; και εδώ Χωρίς δημοτικό ψηφοδέλτιο η Ν.Δ στο Ηράκλειο και εδώ Ρε ΣΑΜΑΡΑ, δεν μαζεύεις λίγο τους καραγκιόζηδες στο… Hράκλειο; ήρθε με την αναμενόμενη αναγγελία της στήριξης του συνδυασμού του ανεξάρτητου …ΤΑΣΟΥ ΗΛΙΑΔΑΚΗ για την δημαρχία της πόλης από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , αφού προηγήθηκε η αναγγελία της στηρίξεις του από την Ν.Ο.Δ.Ε στις όπου 9/10 όπου ανέφεραν πως «Δεν στηρίζει κανέναν κομματικό υποψήφιο, ιδίως τον χρισμένο από την κυβέρνηση του Μνημονίου απερχόμενο δήμαρχο Ηρακλείου κ. Κουράκη. Στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Τάσου Ηλιαδάκη στο δήμο Ηρακλείου που χαρακτηρίζεται από ήθος, εντιμότητα και διάθεση προσφοράς προς την πόλη μας.» Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ όπως ανακοίνωσε στηρίζει τέσσερα στελέχη του τους ,κ. Διακάκη Γεωργία, Δρούλο Μανώλη, Ζαχαριουδάκη Φανή και Χαραλαμπίδη Ιωάννη. Τώρα το πώς μπορεί ένας να λέει ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και το ψηφοδέλτιο του να στηρίζεται σε πρώην ( Ιερωνυμακης κ.α ) και νυν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ καθώς και με ανέντιμες τακτικές του ΑΥΓΕΝΑΚΗ από μια μερίδα της Ν.Δ ; Αυτό ανήκει στην ειδικότητα του ψυχιάτρου. Δεν μπορείς όμως να λες πως φέρνεις νέο ήθος και ποιότητα όταν χρησιμοποιείς τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Λογικό είναι λοιπόν οι δεξιοί ψηφοφόροι να προστρέξουν πάλι στον αδιαφιλονίκητο και κυρίαρχο αρχινονό ΚΟΥΡΑΚΗ, που υποστηρίζεται και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του μια άλλη μερίδα νεοδημοκρατών, και το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο κατόρθωμα της ΝΤΟΡΑΣ και των παρατρεχάμενων της, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και λοιποί…. υποψήφιοι, είναι ότι κατάφερε να κάνει την Ν.Δ στην πόλη…. μερίδια. Έτσι πλέον πολλοί δημότες έχουν να διαλέξουν μεταξύ …Σκύλλας και Χάρυβδης.

Εμείς ως… προφήτες είχαμε γράψει και δικαιωνόμαστε πλήρως.

« Τώρα το γιατί δεν βγήκε ο πάντα βιαστικός ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ να διαγράψει τους ανυπάκουους , η να του δώσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ στήριξη ; Περίμενε πρώτα να παρθεί η απόφαση στήριξης του ΗΛΙΑΔΑΚΗ από την ΝΟ.Δ.Ε ,και ίσως βγει μετά, αφού δεν ήθελε με αυτό τον τρόπο να βάλει…. εμπόδια στην απόφαση τους. Έτσι θα υπάρχει, το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του ΗΛΙΑΔΑΚΗ υποστηριζόμενο ΕΜΜΕΣΑ από την ΝΤΟΡΑ, και ίσως επισήμως από τον ΛΑΟΣ, διότι ασφαλώς ο …εμποδιάρχης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ θα «φροντίσει» να στελεχωθεί το… ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με μητσοτακικούς, ελλείψει άλλων, όπως …«φρόντισε» να σαμποτάρει την συγκρότηση του ψηφοδελτίου από την Ν.Δ. Δηλαδή για να καταλάβουμε, έχουμε τώρα στην πόλη ,τον ΚΟΥΡΑΚΗ που στηρίζει κατά δήλωση της η ΝΤΟΡΑ, και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που στηρίζει το …παιδί της ΝΤΟΡΑΣ ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ , και ίσως επισήμως ο ….υποτακτικός της ….ΝΤΟΡΑΣ….ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ?

Μόνο σφαλιάρες δεν έφαγε ο Κεφαλογιάννης.

Καθώς και για τις συνομωσίες που εξυφάνθηκαν στην Ν.Ο.Δ.Ε

« ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι για να βγει από το αδιέξοδο η παράταξη προτείνω να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, απέναντι στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουράκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Ροκαδάκης και να μπούμε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δυο βουλευτές του κόμματος και εγώ και ο κ. Αυγενάκης, η εναλλακτικά να κατέβει ο κ. Αυγενάκης υποψήφιος Δήμαρχος και εγώ θα μπω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του. Σε διαφορετική περίπτωση κατεβαίνω εγώ υποψήφιος Δήμαρχος και να μπει ο κ.Αυγενακης στο ψηφοδέλτιο μου αναλαμβάνοντας όλη την υπόλοιπη συγκρότηση του καθώς και τα έξοδα της προεκλογικής αναμέτρησης. Μετά τις προτάσεις αυτές του Μανώλη Κεφαλογιάννη όλων τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος αρνήθηκε όλες τις προτάσεις του συναδέλφου του δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις στα μέλη της ΝΟΔΕ και την οργή του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μπαντουβά, ο οποίος κτυπώντας έντονα το χέρι του στο τραπέζι ,οργισμένος είπε απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη. Είσαι παντελώς απών από την μάχη που δίνει η παράταξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. όχι μόνο αρνείσαι να συμμετέχεις στις διεργασίες για το Δήμο Ηρακλείου αλλά το ίδιο κάνεις και στην Περιφέρεια Κρήτης αφού δεν έχεις δώσει ούτε ένα υποψήφιο στον Γιάννη Πλακιωτάκη....»

Ο Αυγενάκης φυλάει τα ρούχα του, για να έχει την….. ακεραιότητα του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pesta re IXNOS!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το διαπιστοσαμε ! εχει στην επιτροπη που εφτιαξαν το ψηφοδελτιο τησ πουτανασ το παιδι τον φωτη τον γαιτανη! τον παρανομο μετακλειτο χαραμοφαη του χοντρου! θα φατε καλα μουνια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ψηφουσ θελετε??????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟς Ο ΓΑΙΤΑΝΗΣ. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΚΛΕΙΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ [ ΦΑΙ ] ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΗ 1400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, 700 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ 1200 ΕΥΡΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ!! ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΞΕΡΗ ΝΑ ΒΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ -ΚΑΤΟ! ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΩ! ΜΟΥΣΚΑΡΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ!! ΑΒΑΝΤΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ! ΠΩΣ? ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΒΓΗΣ? ΧΑΧΑΧΑ!!

Ανώνυμος είπε...

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs175.ash2/41703_1374978502_665779_n.jpg



ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟΥ ΗΛΙΑΔΑΚΗ!! ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΛΙΑΔΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?? ΧΑΧΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs175.ash2/41703_1374978502_665779_n.jpg



ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟΥ ΗΛΙΑΔΑΚΗ!! ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΛΙΑΔΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?? ΧΑΧΑΑ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...