Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Να τον χαίρεστε τον …ανεξάρτητο …ΔΗΜΑΡΑ, κοροϊδάρες.


Όταν εμείς λέμε ότι είναι δούρειος ίππος του ΠΑΣΟΚ κάτι ξέρουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεκινήσουμε έναν αγώνα ανάτασης. Περιφέρεια, κυβέρνηση, δήμοι, φορείς, συνδικάτα, πρέπει να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν περισσεύει κανένας».
Με αυτές τις φράσεις, ξεκίνησε την ομιλία του ο Γιάννης Δημαράς προς τους παρευρισκόμενους, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής με το «Άρμα Πολιτών», Κατερίνας Πιπιλή και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία Δημοκρατίας στα Μέγαρα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ξεκαθάρισε πως: ....
«Πρέπει να βάλουμε στην άκρη ό,τι μας πλήγωσε και μας πληγώνει. Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογή μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της, τόνισε με έμφαση ο Γιάννης Δημαράς.

Iδιοι …μπινέδες είναι και οι δυό. Κοροϊδεύουν τον λαουτζίκο

Ωραίο το κόλπο για υφαρπαγή της ψήφου των δυσαρεστημένων με τον…. Δημαρά?


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
1 – 1 – 2011
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...