Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Απειλεί την Γαλλία ο πράκτορας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ .Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι.




Ακούστε το ηχογραφημένο μήνυμα του Μπιν Λάντεν, που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera και το αμερικανικό δίκτυο CNN.

«Δεν είναι σωστό να καταλαμβάνετε τις χώρες μας και να σκοτώνετε τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και να περιμένετε να ζήσετε με ειρήνη και ασφάλεια»

«Πώς θα ήταν δίκαιο να παρεμβαίνετε στις υποθέσεις των μουσουλμάνων, κυρίως στη Βόρεια και τη Νότια Αφρική, να υποστηρίζετε τους "πράκτορές" σας εναντίον μας και να παίρνετε μεγάλο μέρος του πλούτου μας με ύποπτες συμφωνίες, την ώρα που οι δικοί μας άνθρωποι υποφέρουν από τη φτώχεια και την απελπισία;»

«Μιας και σκεφτήκατε αδίκως ότι είναι δικαίωμά σας να εμποδίσετε τις ελεύθερες μουσουλμάνες από το να καλύπτουν το πρόσωπό τους, δεν είναι δικαίωμά μας να διώξουμε τους δικούς σας εισβολείς και να τους κόψουμε το κεφάλι;» ανέφερε στο μήνυμα ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, προειδοποιώντας και για νέες απαγωγές.

«Η εξίσωση είναι απλή και ξεκάθαρη: όπως σκοτώνετε, θα σκοτωθείτε. όπως απαγάγετε άλλους, θα σας απαγάγουμε. Όπως πετάτε στα σκουπίδια την ασφάλειά μας, θα σπαταλήσουμε και τη δική σας ασφάλεια».

Κάνει πάσα στον ΣΑΡΚΟΖΙ για σκληρότερα μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...