Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέχισε να κάνεις τον.. τουρισμό σου, και…σκάσε, κα ΤΣΟκαροΚΛΗ.



Έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας του πόθεν έσχες που παρουσίασε στη Βουλή. Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη ήταν στην αρχή με όσα γράφτηκαν ελαφρώς στεναχωρημένη, στη συνέχεια όμως το πήρε “αλλιώς” και με αρκετή δόση χιούμορ. «Θα γίνω και περιζήτητη νύφη» φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους για το 1,3 εκατομμύριο ευρώ που δήλωσε στην εφορία. ( ποιος να σε πάρει ρε φρόκαλο, κανένας ….πολιτικός μπορεί )

«Είναι φορές που πραγματικά θυμώνω και πονάω. Λες την αλήθεια στο λαό και τον κοιτάζεις κατάματα και αντί να σου πούνε μπράβο που δήλωσες όλα σου τα εισοδήματα, εύγε που δούλεψες σκληρά και δυο συγχαρητήρια που είσαι καθ’ όλα νόμιμη, αντ’ αυτών πέφτουν επάνω να σε κατασπαράξουν. Είναι στιγμές που πραγματικά πονάω με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αντί να προσπαθήσουμε να.. μοιάσουμε σε έναν που έχει, ας πούμε τέλος πάντων, πετύχει δυο πράγματα παραπάνω, προσπαθούμε να τον κατεβάσουμε. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, και πολύ περισσότερο δεν αντιλαμβάνομαι την ποινικοποίηση της αλήθειας» είπε με μία θρασύτατη δήλωση. Ξέχασε μόνο να πει πως είναι μια ζωή κρατικοδίαιτη, και καλά αμειβόμενη γιατί έχει… μπάρμπα στην Κορώνη. Τώρα μάλιστα την… διόρισαν και βουλευτίνα για να παίρνει το… παραπάνω της, συνεχίζοντας τον τουρισμό της ανά την υφήλιο.

Δεδομένο πρώτο: η Μάγια τσόκλη δουλεύει στην κρατική τηλεόραση σε εξωτερική παραγωγή την οποία επιμελείται ο σύζυγος της ο οποίος είναι συγχρόνως και παραγωγός της.. Αυτά τα 2 άτομα για κάθε επεισόδιο πληρώνονται με 25.000 ευρώ καθαρά.

Δεδομένο δεύτερο: η Μάγια Τσόκλη είναι σύμβουλός έκδοσης και η υπεύθυνη για την ύλη με προσωπικά της θέματα του περιοδικού Passport της Καθημερινής. Ο μισθός της 14.000 ευρώ το μήνα.

Δεδομένο τρίτο: Η Μάγια Τσόκλη είναι βουλευτής επικρατείας υτου Πασοκ και αμείβεται με 6500 ευρώ το μήνα καθαρές αποδοχές.

Δεδομένο τέταρτο: η Μάγια Τσόκλη δεν έχει παραιτηθεί από καμία δουλειά της Και άρα ενώ ο λαός την έχει φέρει ΜΕΣΩ της ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ στο κοινοβούλιο εκείνη προτιμά να ταξιδεύει και να τα κονομάει η ίδια και ο σύζυγος της.

Δεδομένο πέμπτο: ο σύζυγος της κ. Τσόκλη ο κος Πεχλιβανίδης είναι παραγωγός άλλων 2 εκπομπών στην ΕΡΤ. Η κα Τσόκλη στις τελευταίες βουλευτικε’σ εκλογές δεν ψήφισε γιατί ανήκει στην κατηγορία των πολιτών με απολιτίκ άποψη.

Καλοπερνάει στην Αφρική η βουλευτίνα Μάγια Τσόκλη


Η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η απίθανη ιστορία της βουλετού ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη.....

Η Μάγια Τσόκλη με αραπάδες στην Ζανζιβάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...