Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ετοιμάζουν σιγά-σιγά τον «τεμαχισμό» στο… πτώμα.


Τον Ιούλιο του 2011 θα είναι έτοιμα όλα για να εγκατασταθεί στο στρατόπεδο ΣΧΟΙΝΑ στον Τύρναβο η South East European Brigade (SEEBRIG) μια ταξιαρχία που είναι στελεχωμένη από στρατιωτικούς επτά βαλκανικών χωρών. Αλβανίας, Τουρκίας Σκοπίων, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας και φυσικά της Ελλάδος. Οι διοικητές εναλλάσσονται κάθε δυο χρόνια, ο νυν είναι ΑΛΒΑΝΟΣ, ο επόμενος ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, και ο μεθεπόμενος… ΤΟΥΡΚΟΣ. Η «Βαλκανική» Ταξιαρχία SEEBRIG, κατ΄αλλους ταξιαρχία νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποτελείται από 5.000 άντρες, και έδρευε από το 2007 στην Κωνσταντινούπολη από όπου και θα μεταφερθεί στον Τύρναβο. Δείτε εικόνες από τα σπίτια που φτιάχνουν για να στεγάσουν τους αξιωματικούς της στον Τύρναβο Πηγή: http://www.seebrig.org/page_ek.asp?IDEk=395

Τώρα ποιος μαλάκας η προδότης έχει υπογράψει τέτοιες συμφωνίες που αγνοεί ο πολύς κόσμος; Το να έχουμε δηλαδή στο μαλακό υπογάστριο της χώρας εγκατεστημένη μια ταξιαρχία που θα έχει αλβανούς, τούρκους, και σκοπιανούς διοικητές; Τρέχα γύρευε.

Το γιατί την εγκαθιστούν στην Θεσσαλία και όχι στα σύνορα; E είπαμε. Μέχρι την Θεσσαλία θέλουν να μας φτάσουν.

Ποιος υπόγραψε για την εγκατάσταση; Δείτε εδώ. Πηγή: http://www.army.gr/files/File/STRATOS_KAI_ENHMEROSH/OKT_DEK_08_PDF.pdf Ο Μέγας πρώην ΑΓΕΣ αντ/γος ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

Διαβάζουμε στο διπλωματία για το « ειρηνευτικό έργο» της .

Mε την επίκληση της διεθνούς τρομοκρατίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες κυριολεκτικά «εξανάγκασαν» τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης να αποστείλουν πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις στο ανοιχτό μέτωπο του Αφγανιστάν. Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ουάσιγκτον κατάφερε να πειθαναγκάσει τους επτά εταίρους στην «Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη ΝΑ. Ευρώπης- SEDM» να δεσμευτούν ότι θα διαθέσουν στρατιωτικά τμήματα, παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των βαλκάνιων συμμάχων (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία) εξέφρασαν έντονες επιφυλάξεις μέχρι και καθολικές αντιρρήσεις στο ενδεχόμενο ανάπτυξης πρόσθετων δυνάμεων στο μέτωπο του Αφγανιστάν.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, «το θέμα επανεξετάστηκε από τις χώρες-μέλη της SEDM και, μετά από πολλαπλές εξωτερικές πιέσεις και κυρίως από την πλευρά των Η.Π.Α., οι υπουργοί Αμύνης των κρατών-μελών αποφάσισαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανάπτυξης του Στρατηγείου της Ταξιαρχίας στην Καμπούλ, για ανάληψη της Διοικήσεως της Πολυεθνικής Δύναμης-Kabul tinational Brigade».

Υψηλόβαθμοι Έλληνες στρατιωτικοί ομολογούν ότι οι Αμερικανοί έθεταν το θέμα σχεδόν εκβιαστικά, «μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό» αναφέρουν. Οι ίδιες πηγές αξιολογούν ως «περίπου βέβαιον», ότι μετά την ανάπτυξη του Στρατηγείου της Βαλκανικής Ταξιαρχίας (αριθμεί 181 στρατιωτικούς), η Ουάσιγκτον θα απαιτήσει τη μετάβαση στο Αφγανιστάν ολόκληρης της SEEBRIG-Βαλκανικής Ταξιαρχίας, που αποτελείται από 5.000 άντρες!

Στο παρασκήνιο το παζάρι είναι πραγματικά σκληρό. Στις συνομιλίες τους με κυβερνητικά στελέχη και Έλληνες στρατιωτικούς, οι Αμερικανοί ζητούν από την Αθήνα να διαθέσει στην πολυεθνική δύναμη Αφγανιστάν μαχητικά ελικόπτερα τύπου Απάτσι, αλλά και μεταφορικά ελικόπτερα Σινούκ. Το υπουργείο Αμύνης δηλώνει ότι επί του παρόντος δε συζητά το ενδεχόμενο αποστολής μάχιμων δυνάμεων, όμως το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται

Ποια είναι η SEEBRIG; δείτε εδώ πως το πλασάρουν. Μας ήρθε να βάλουμε τα… κλάματα από συγκίνηση. Για την… ειρήνη ρε γαμώτο γίνονται όλα.

Ποια είναι η Νοτιοανατολική Ευρώπη Ταξιαρχίας (SEEBRIG);

Η Νοτιοανατολική Ευρώπη Ταξιαρχία (SEEBRIG) αποτελείται από επτά έθνη του ΝΑΤΟ που συμπράττουν για την Ειρήνη (PfP): την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας (σικ), Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία και Τουρκία. Πιστεύοντας ότι η συνεργασία και διάλογο μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω, και λαμβάνοντας υπόψη τη δέσμευσή τους να συμβάλουν στην περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα, οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας τους υπέγραψαν συμφωνία σχετικά με την πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη Νοτιοανατολικής Ευρώπης (MPFSEE) 26η Σεπ. 1998.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από την 31η Αυγούστου 1999. Σκοπός μας είναι να προάγει την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια, να προωθήσει την πολιτική και στρατιωτική εμπιστοσύνη, και να αναπτύξει τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επίσης να ενισχύει σε κρίσεις την επίλυση με τη συμμετοχή σε ειρηνευτικές και ανθρωπιστικές επιχειρήσεις βοήθειας. Είμαστε υπερήφανοι διότι είναι ένα μέρος των ευρωπαϊκών προσπαθειών για την εξασφάλιση της ειρήνης και της ασφάλειας στην ήπειρο αυτή.

Αντί να χρησιμοποιεί τα ονόματα για τις χώρες, έχουμε ένα σύστημα αρίθμησης - με βάση την αλφαβητική σειρά των χωρών – μελών.

Το 2004, ολοκλήρωσε τη διαδικασία αξιολόγησης του ΝΑΤΟ και έχει πιστοποιηθεί ότι είναι έτοιμη.

Μεταξύ 6η Φεβρουαρίου και 06 Αυγούστου 2006, SEEBRIG HQ αναπτύχθηκε στην Καμπούλ ως Πολυεθνική Ταξιαρχία και στρατηγείο, στο πλαίσιο της ISAF Διοίκηση, πραγματοποιώντας την πρώτη SEEBRIG αποστολή.

Η επιτυχία της SEEBRIG με πολυεθνικό επιτελείο υποβοηθείται από μια ατμόσφαιρα κατανόησης και συνεργασίας μεταξύ των αξιωματικών. Οι επίσημες σχέσεις συμμορφώνονται με τους στρατιωτικούς κανονισμούς, τους οποίους ακολουθεί αυστηρώς το προσωπικό της SEEBRIG .Η ανάπτυξη των άτυπων σχέσεων μεταξύ των μελών της έδρας είναι πάντα μια προτεραιότητα της διοίκησης ταξιαρχίας? Οι σχέσεις αυτές μπορούν να βελτιωθούν με πολλούς τρόπους. Ενθαρρύνουμε το προσωπικό για δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του «ελεύθερου χρόνου», και για ψυχαγωγικά προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν τα «κοινωνικά αλλά και άτυπα ταξίδια» με σκοπό να φέρει τις οικογένειες του προσωπικού μαζί και να δημιουργηθούν οι καλύτερες φιλικές σχέσεις.

Δείτε και εδω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΜΕ, ΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΗΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ. ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ,ΠΟΥΜΑΝΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΓΑΛΗ ΨΕΥΤΗ ΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...