Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Θα μας «καταστέλλουν» ακόμα και Σκοπιανοί, παρέα με αλβανούς.



Τον επικίνδυνο προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης, όπως και την αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση των στελεχών τους για την αντιμετώπιση του «εχθρού λαού», αποκαλύπτει η συμμετοχή της ελληνικής δύναμης Κοσσυφοπεδίου σε μεγάλη άσκηση καταστολής διαδηλωτών («ταραξιών»!) που πραγματοποιήθηκε στο Νόβο Σόλο κοντά στην πόλη Μιτρόβιτσα.
Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το περιοδικό που εκδίδει το Γενικό Επιτελείο Στρατού «ΣΤΡΑΤΟΣ και Ενημέρωση» (τεύχος 16), κάτω από τον τίτλο «Πιστοποίηση Λόχου Καταστολής». Στο δημοσίευμα σημειώνεται:

«Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκε άσκηση πιστοποίησης σε αντικείμενα καταστολής - CRC - (σ.σ. Crowd Riot Control - Ελεγχος πλήθους ταραξιών) του 3ου Ειδικού Μηχανοκίνητου Λόχου του 646 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού στο Στρατόπεδο "MARCHAL TASSIGNY" στο Novo Selo από τη γαλλική Gendarmerie. Στην άσκηση πιστοποίησης χρησιμοποιήθηκε σημαντικός αριθμός χημικών και καπνογόνων ουσιών, προκειμένου οι συνθήκες να προσομοιάζουν σε πραγματική κατάσταση, και ήταν απόλυτα επιτυχής».

Όπως ομολογείται επίσημα, η άσκηση στοχεύει στην «πιστοποίηση» του συγκεκριμένου λόχου να συμμετέχει στην αντιμετώπιση διαδηλωτών, δηλαδή να συνδράμει τις άλλες δυνάμεις καταστολής στο χτύπημα του λαϊκού κινήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εκπαίδευση έχει αναλάβει η γαλλική Gendarmerie, το ειδικό σώμα της γαλλικής αστυνομίας που αναλαμβάνει τέτοιες αποστολές.

Την όλη δραστηριότητα επιβεβαίωσε χτες τόσο το ΓΕΣ, στο οποίο υπάγεται η μονάδα, όσο και το ΓΕΕΘΑ, που έχει την ευθύνη των λεγόμενων ειρηνευτικών αποστολών. Η αιτιολογία που προβάλλεται είναι πως τέτοιες ασκήσεις «γίνονται μόνο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων σε αποστολές του εξωτερικού».

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος, γιατί δεν τα λένε όλα. Είχαμε γράψει εδώ Ετοιμάζουν σιγά-σιγά τον «τεμαχισμό» στο… πτώμα. πως Τον Ιούλιο του 2011 θα είναι έτοιμα όλα για να εγκατασταθεί στο στρατόπεδο ΣΧΟΙΝΑ στον Τύρναβο η South East European Brigade (SEEBRIG) μια ταξιαρχία που είναι στελεχωμένη από στρατιωτικούς επτά βαλκανικών χωρών. Αλβανίας, Τουρκίας Σκοπίων, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας και φυσικά της Ελλάδος. Οι διοικητές εναλλάσσονται κάθε δυο χρόνια, ο νυν είναι ΑΛΒΑΝΟΣ, ο επόμενος ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, και ο μεθεπόμενος… ΤΟΥΡΚΟΣ. Η «Βαλκανική» Ταξιαρχία SEEBRIG, κατ΄αλλους ταξιαρχία νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποτελείται από 5.000 άντρες, και έδρευε από το 2007 στην Κωνσταντινούπολη από όπου και θα μεταφερθεί στον Τύρναβο. Δείτε εικόνες από τα σπίτια που φτιάχνουν για να στεγάσουν τους αξιωματικούς της στον Τύρναβο Πηγή: http://www.seebrig.org/page_ek.asp?IDEk=395

Δεν έδωσαν πολλοί την πρέπουσα σημασία .Τους ενημερώνουμε λοιπόν ,πως το βρωμοξυλο θα το ρίχνουν και αυτές οι δυνάμεις καταστολής για αυτό και εδρεύουν και στον Τύρναβο. Για να είναι κοντά στα όποια γεγονότα. Και το ωραιότερο; Θα μας δέρνουν ακόμα και οι σκοπιανοί με τους αλβανούς ,που την στελεχώνουν την περιώνυμη ταξιαρχία.

Ο καιρός γαρ εγγυς, που λέει και ο ΛΙΑΚΌΠΟΥΛΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...