Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ρε ΠΟΛΑΤΙΔΗ . στο κόμμα σου δεν είναι ο… υπερπατριώτης… ΓΕΩΡΓΙΟΥ;


Αυτό και αν είναι μικροπολιτική. Ο Πουλα-τίδης «θίχτηκε» για τις ανθελληνικές δηλώσεις του προέδρου της Δ.Ε.Θ και δεν θα παραστεί στα εγκαίνια, αλλά δεν θίχτηκε για τον υπερπατριώτη ΓΕΩΡΓΙΟΥ που αποκάλεσε και συνεχίζει να αποκαλεί, τα ΣΚΟΠΙΑ Μακεδονία, και στηρίζει τον… ΤΑΤΟΥΛΗ, που και αυτός είναι προστάτης των… σκοπιανών και έχει τις ίδιες απόψεις με τον «εκθεσιακό» γρονθομαλάκα.

Δεν ξέρουμε την τιμή της ντομάτας στις Σέρρες αλλά ας βρουν έστω μερικές σάπιες γιατί του χρειάζονται μήπως και …κοκκινίσει λίγο. .

Ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.γ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης απέστειλε προς το Δ.Σ. της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή: «Σας γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για παρουσία μου στην ομιλία του κ. πρωθυπουργού στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη προεδρία της ΔΕΘ ΑΕ από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντίνου ο οποίος κατά το παρελθόν εξέφρασε προκλητικότατες ανθελληνικές, μειοδοτικές και φιλοσκοπιανές απόψεις και τις οποίες αρνείται να αναιρέσει. Ένας καταξιωμένος οικονομικός και κοινωνικός θεσμός όπως αυτός της ΔΕΘ, για τον οποίον υπερηφανεύεται η Μακεδονία, αλλά και όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί να διοικείται από κάποιον πού στηρίζει τις εις βάρος της Πατρίδας μας και της εθνικής ευαισθησίας του λαού μας σκοπιανές επεκτατικές βλέψεις και να δηλώνει ότι είναι ένας ελληνόφων Ευρωπαίος και όχι Έλληνας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...