Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Η Ελσα με το σκοπιανό …ουράνιο τόξο τακίμια ?



Το περιστατικό έγινε πριν τρία χρόνια। Δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το κόμπλεξ των ψευτοπολιτικάντηδων απέναντι στην ψευτομακεδονική μειονότητα. Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα» Κυριακή 22 Απριλίου 2007 .

ΒΗΜΑτοδότηs

Κυριακή 22 Απριλίου 2007

Τέντωσε τη χορδή του τόξου του, ζύγισε το πάρθιο βέλος του και σημάδεψε κατάστηθα την κυρία Ελσα Παπαδημητρίου. Ο κ. Θ. Πάγκαλος συνήθως είναι αβρός με τις κυρίες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε ανάμεσά τους ένα… ουράνιο τόξο. Ουράνιο ξεουράνιο, ο κ. Πάγκαλος στόλισε για τα καλά τη συνάδελφό του εις άπταιστον γαλλικήν (δεν σας τα μεταφέρω αυτολεξεί διότι θα κοκκινίσετε ως τις ρίζες των μαλλιών σας!). Και να σκεφθείτε ότι το ταξίδι των ελλήνων βουλευτών, μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε ανέφελα, σαν σχολική εκδρομή. Οι βουλευτές, ανάμεσά τους, εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές, οι κκ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Νάσος Αλευράς, Ν. Νικολόπουλος, οι κυρίες Μαρία Δαμανάκη, Νόρα Κατσέλη κ.ά., απήλαυσαν δύο ηλιόλουστες ημέρες στα καλντερίμια και στα κανάλια του Στρασβούργου προτού ξημερώσει η αποφράδα ημέρα…

Τον σαματά ξεκίνησε ένας ολλανδός σοσιαλιστής βουλευτής, ο κ. Ερικ Γιούργκενς, ο οποίος κατέθεσε πρόταση περί της προστασίας των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα». Την πρόταση συνυπέγραφαν Σοσιαλιστές και Χριστιανοδημοκράτες βουλευτές. Ο κ. Πάγκαλος αντέδρασε έντονα προς τους ξένους. Το τι έκανε όταν τον πλησίασε η κυρία Παπαδημητρίου για να του πει ότι «καλόν είναι να συναντηθούν οι έλληνες βουλευτές με τους εκπροσώπους του γνωστού Ουράνιου Τόξου, που είναι τώρα στο Στρασβούργο», εξηγώντας ότι «πρόκειται περί ευρωπαϊκού κόμματος που ανήκει στην Ομοσπονδία Μειονοτήτων», το αφήνω στη φαντασία σας. Ένα μόνο θα σας πω: Απείλησε ότι θα την καταγγείλει στη Βουλή και της δήλωσε ότι συνάντηση με το Ουράνιο Τόξο ισούται με αντεθνική πράξη. Oμως η βουλευτής της ΝΔ - Ντόρας την επομένη συναντήθηκε με τους… εχθρούς του έθνους. Έλα όμως που εκεί έδωσε το παρών και ο… βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Νάσος Αλευράς, ο οποίος θεώρησε ότι δεν ήταν καθόλου ευγενικό να αρνηθούν την πρόσκληση!

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=180499&ct=76&dt=22/04/2007#ixzz0lwTZZjp9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...