Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

O Πάγκαλος, και οι κλασικές… πορδο-δηλώσεις του.



Ο Χοντρο-Πάγκαλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το ασφαλιστικό και τις περικοπές μισθών-συντάξεων, έκανε πάλι τις κλασσικές πορδο-δηλώσεις του. Μεταξύ άλλων που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είπε.

«Στην Ελλάδα έχουμε δίκαιη κατανομή του πλούτου, και το χάσμα ανάμεσα στους πλούσιους και στους φτωχούς είναι μικρό. Το ποσοστό εκείνων, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (800 ευρώ τον μήνα), ανέρχεται στο 10% – 15% του συνολικού πληθυσμού. Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα, θα το αντιληφθείτε περπατώντας».

«Πριν από την ένταξή μας στην Ευρωζώνη, μία στις δέκα οικογένειες είχε αυτοκίνητο, ενώ, τώρα, αντιστοιχεί κατά μέσο όρο 1,5 αυτοκίνητο σε κάθε οικογένεια. Το 85% των οικογενειών έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή, και το 78% έχει διαμέρισμα. Οι κάτοικοι αγροτικών περιοχών έχουν δικό τους σπίτι σε ποσοστό σχεδόν 50%. Ωστόσο, αυτή η ταχεία ανάπτυξη στηρίχθηκε στον δανεισμό. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

«"Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί."»

Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε από τους εξυπνακισμούς του κοκκαλο-υπάλληλου, και του προδότη των Ιμίων; Το ότι του χαμήλωσε ο μισθός και θα κάνει περικοπές; Το ότι το 85% έχει υπολογιστή στο σπίτι;To ότι έχουμε δίκαιη ??? κατανομή πλούτου ;

Τα αφήνουμε να τα σχολιάσετε εσείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...