Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Αυτή η ανάρτηση ποιους φόβισε τόσο πολύ;


Eμεις ξαναλέμε και θα λέμε συνέχεια. Για όλους τους bloggers θα πρέπει να γίνει θέμα τιμής η αποκάλυψη των δολοφόνων. Αλλοίμονο εάν τους αφήσουμε να μας φιμώσουν με την κατατρομοκράτηση μας. Το σύστημα έχει πιάσει τόσο πολύ πάτο που δεν διστάζει πλέον να αφαιρέσει εν ψυχρώ ζωές, προκειμένου να συνετιστούν κάποιοι άλλοι, και να γίνουν καλά παιδιά. Να τους γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους .Να τους χτυπήσουμε αλύπητα ,μέχρι να αναγκαστούν να παραδώσουν τους φονιάδες. Να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι, εν δυνάμει υποψήφιοι Γκιόλιες .Μην αφήσουμε τους φονιάδες και τους υπεύθυνους, να νομίζουν ότι θα καταφέρουν τον σκοπό τους. Ο Γκιόλιας «ακυρώθηκε» γιατί κάποιοι φοβήθηκαν αποκαλύψεις μέσω του τρωκτικού, μάλλον πολύ σοβαρές, και για συνετισμό των υπολοίπων. Στην μην μη τους λοιπόν σε ησυχία γιατί θα μας φιμώσουν τελείως. θα πρέπει να γίνουμε όλοι, κακά παιδιά. Τι θα κάνουν; στο τέλος θα υποκύψουν, και θα αναγκαστούν να παραδώσουν τους υπευθύνους, για να γλυτώσουν την συνεχή κατακραυγή. Όλοι μαζί να βρούμε τους στυγνούς δολοφόνους .

Ανάρτηση του troktiko γράφει: Τόσο καιρό φωνάζουμε πως κάποιοι αλήτες, ρουφιάνοι, ρεμάλια της κοινωνίας, της "και καλά" υψηλής στοχοποιούν έναν άνθρωπο που δεν είχε ούτε ασφάλεια ούτε ΜΠΑΤΣΟΥΣ να του πληρώνει το κράτος. Τον κατηγορούσαν οτι ήταν στην ομάδα του troktikou. Αυτή ήταν τόοοσο μεγάλη κατηγορία... Που φυσικά δεν ίσχυε. Ναι κυρίες και κύριοι αυτή είναι η Ελλάδα μας. Καλό ταξίδι Σωκράτη

Το ΠΡΕΖΑ TV σημειώνει ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το Olympia.gr γράφει: Μπορεί ο Σωκράτης να είχε γίνει "μέρος του συστήματος", δεν έπαυε όμως να ήταν μία ωρολογιακή βόμβα στην εξουσία των βαρώνων, στην παντοδυναμία των ΜΜ"Ε". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωκράτης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είχε εκφράσει αντίθετη άποψη στις:

-Υποθέσεις Ντόπινγκ Ελλήνων αθλητών που ήταν ο μόνος που υπεράσπισε τους αθλητές μπροστά στη λαίλαπα των συκοφαντών.

-Υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο μόνος που μιλούσε ενάντια στην σκευωρία.

-Υποθέσεις "τρομοκρατικών επιθέσεων". Ενώ όλα τα κανάλια έγλυφαν, ο Σωκράτης τα έχωνε κανονικά.

To fimotro επισημαίνει ότι το πρωτοφανές περιστατικό με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια έχει τρομοκρατήσει το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και τη bloggoσφαιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινώντας από το τελευταίο δημοσίευμα στο troktiko το οποίο αναρτήσαμε πριν από λίγο, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ένα προς ένα όλα τα δημοσιεύματα που αφορούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ για να μπορέσει να ξετυλίξει το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Σε παρόμοιο κλίμα και η ανάρτηση στο press-gr. Δεν πάει έτσι, άλλο πια! Η δολοφονία του Σωκράτη Γκόλια, αποτελεί το έσχατο μήνυμα για όλους. Στην χώρα έχει χαθεί ο έλεγχος. Κυβερνούν το ΔΝΤ, ο τρόμος και μαφίες διαφόρων ειδών. Κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής και πουθενά. Απειλείται διαρκώς και με πολλούς τρόπους, όχι πλέον απλώς η εργασία μας, η ταυτότητά μας, η περιουσία μας, αλλά η ύπαρξή μας, με την φυσική έννοια. Στην Ελλάδα σήμερα φτάσαμε να κλονίζεται, όχι απλώς η κοινωνική μας υπόσταση, αλλά να απειλείται η ίδια μας η ζωή. Η χώρα παραδόθηκε σε αδίστακτες ομάδες δολοφόνων, που πατούν την σκανδάλη με χαρακτηριστική άνεση.

To Κεντρί σημειώνει : Η φράση "Σικάγο γίναμε", πολύ φοβάμαι ότι θα μας γίνει όλο και πιο οικεία, αν κι εμένα όλα αυτά περισσότερο μου θυμίζουν Μόσχα με εκτελέσεις δημοσιογράφων, που χώνουν την μύτη τους εκεί που δεν πρέπει...

Με τίτλο "Στις σφαίρες τους απαντάμε με ποστ", το μπλογκ "Παπατζήδες" γράφει:

Τελικά είμαστε χώρα Λατινικής Αμερικής ...Η σημερινή άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αυτό δείχνει...Αυτά γίνονται σε χώρες τις Λατινικής Αμερικής ...και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ..!Οι "σφαίρες" είναι το αντίδοτο σε όσους δεν συμμορφώνονται με καθεστώτα και καθεστωτικές αντιλήψεις ! Προς το παρόν θα μείνουμε εδώ ....
Τιμώντας αυτόν που έχασε την ζωή του ...Και ας σταματήσουν κάποιοι να στοχοποιούν ...Ήταν ένας δημοσιογράφος ! Είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες με την δημοσιογραφία του !
Και σκοτώνοντας ένα δημοσιογράφο Σκοτώνεις την Ελευθεροτυπία ...Και ας αφήσουμε απ έξω το θέμα blogs ..Είναι η αφορμή όχι όμως η αιτία!

Η Αστυνομία προχωράει στην άρση του απορρήτου του ιστολογίου troktiko. H κίνηση αυτή γίνεται, όπως λένε, για να
...ερευνήσουν το αρχείο και να εντοπίσουν πιθανόν αποκαλυπτικά στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα κίνητρα των ηθικών αυτουργών της εκτέλεσης...Με 3-4 εκτελεστές και μεταμφιεσμένους, το συμβόλαιο θανάτου ήταν πολύ ακριβό.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ΕΙΠΕ στο Νίκο Μάνεση (ΘΕΜΑ FΜ) το πρωί. Πράγματι, για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γκιόλια στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και σε αριθμό πληρωμένων δολοφόνων αλλά και σε μέσα που χρησιμοποιήθηκαν.

Ήταν ένα ακριβό συμβόλαιο θανάτου...

Ο Γιάννης Μαρακάκης ΕΙΠΕ στο Skai.
"15 χρόνια δεχόταν απειλές και ειδικά στο... χρονικό διάστημα που ήταν μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο".
Ο Μαρακάκης υπογράμμισε ότι ο Γκιόλιας είναι πιθανόν να έχει φυλαγμένα στοιχεία στο αρχείο του. Το χαρτοφυλάκιο του έχει 3ψήφιο αριθμό θεμάτων με αποκαλύψεις.
Αν γίνει έρευνα στο αρχείο του θα εκπλαγεί ο εισαγγελέας...

"Αυτό είναι το παρακράτος" , είπε η Λιάνα Κανέλλη στο "THEMA fm" , αναφερόμενη στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
"Τα λόγια είναι φτωχά. Ήταν...

τρομοκρατικό χτύπημα, για να βουλώσουν τα στόματα. Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό ζήτημα" .

«Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να χτυπήσουν τη δημοσιογραφία» δήλωσε ο Θέμος Αναστασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...