Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δεκαεπτά οι «ξεχασιάρηδες» εφοριακοί στην ΚΡΗΤΗ



“Ξέχασαν” να καταθέσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις 17 εφοριακοί που υπηρετούν στην Κρήτη! Μερικοί απ’ αυτούς το...“ξεχνούν” συστηματικά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που οδήγησε το υπουργείο Οικονομικών να διατάξει έρευνα, διότι δεν είναι συνεπείς στην κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του υπουργείου Οικονομικών που έφθασε στην Οικονομική Επιθεώρηση της Κρήτης. Τα οικονομικά των συγκεκριμένων εφοριακών υπαλλήλων θα μπουν στο μικροσκόπιο του εσωτερικού ελέγχου των κρατικών υπηρεσιών κι αν προκύψουν νέα ερωτήματα θα διενεργηθεί, κατά περίπτωση, ένορκη διοικητική εξέταση.

Πιο συγκεκριμένα, έξι από τους εφοριακούς που δεν έχουν καταθέσει φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία χρόνια ανήκουν στη Β Δ.Ο.Υ Ηρακλείου και άλλοι πέντε στην Α Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου.

Επίσης, δύο εφοριακοί εργάζονται στην Α Δ.Ο.Υ. Χανίων και άλλοι δύο στη Β Δ.Ο.Υ. Χανίων.

Στις Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου ελέγχεται από ένας εφοριακός.

Στο επείγον έγγραφο της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών προς τις κατά τόπους Επιθεωρήσεις τονίζεται ότι «δεν προκύπτει παραλαβή ή και εκκαθάριση δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. για ένα ή και περισσότερα οικονομικά έτη, μεταξύ των ετών 2007-2009»

Το έγγραφο συνοδεύεται από τις λίστες με τα ονόματα των υπό έλεγχο εφοριακών όλων των Δ.Ο.Υ. της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...