Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Καλά στον ΛΑγΟΣ πήγε η… Κακλαμανίτσα ;



Γεύμα εργασίας ( τι έφαγαν; πούτσες μπλε;)είχαν σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στο γεύμα παρευρέθη το πρώην μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. κ. Κώστας Πάσχος ( ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Εμείς νομίζαμε ότι αυτόν τον ρόλο τον έχει η…. Κατερίνα.) στον οποίο έχει ανατεθεί από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. ο ρόλος των διερευνητικών επαφών με στελέχη της ευρύτερης παράταξης ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαπαίρνεις και ο Δήμαρχος Αθηναίων έκαναν από κοινού μία χαρτογράφηση όλων των περιφερειών και των δήμων και αντηλλάγησαν απόψεις για πρόσωπα και υποψηφιότητες. Χαράχτηκε τέλος, η στρατηγική που θα ακολουθηθεί για το Δήμο Αθηναίων η οποία πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον ΛΑ.Ο.Σ. την υποψηφιότητα του κ. Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο της Αθήνας στηρίζει η Ν.Δ., καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Επίσης συνάντηση με τον νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να είπε στον κ. Σγουρό ότι είναι...πρόθυμος να στηρίξει τυχόν ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, κάτι που ο νομάρχης σκέπτεται.

Το «ερωτικό» τρίγωνο ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ άρχισε τις…. αλλαξοκολιές. Εμείς έχουμε προαναγγείλει την μυστική τους συμφωνία Εδώ Πάλι θα κάνει το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ ο…. αγράμματος αρχηγός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...