Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γιαυτο κάνουν βόλτες οι..τούρκοι στην… Σαρωνίδα;



Δεν το αναγγέλλουν επισήμως, αποτελεί όμως κοινό μυστικό..
Η σύζυγος του Αντ/δρου της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, έχει εκφράσει την επιθυμία και θα είναι υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Καλυβίων στον οποίον έχουν ενσωματωθεί με τον Καλλικράτη οι κοινότητες Σαρωνίδας και Αναβύσσου.
Μάλιστα δε όπως λέγεται, προτίθεται νε πολιτευθεί με τό όνομά της, ως Χριστίνα Χριστοφοράκη και να μην προσθέσει το όνομα του συζύγου της. Πάντως αν και επισήμως δεν έχει πάρει το χρίσμα από το Πασοκ, φρόντισε προ ημερών να πάρει τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου… ΑΘΗΝΩΝ ( σκέτο, προσοχή μην κάνω το λάθος και τον ονομάσω ,και πάσης Ελλάδος, γιατί θα με αφορίσει ο τούρκος πατριάρχης ) πού κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελούν και το καλύτερο "χρίσμα" για τις πολιτικές της επιδιώξεις....

Μάλλον είχε ο προδότης ενημερώσει πρώτα τους φίλους του τους τούρκους για την υποψηφιότητα της γυναίκας του για την δημαρχία και θεώρησαν σίγουρο ότι θα τους δώσει ο χοντροπάγκαλος «μερίδιο» και από αυτή την περιοχή, όπως τους έδωσε στα ΙΜΙΑ και γι΄αυτο στέλνουν συνέχεια τα πολεμικά τους να κάνουν βόλτες-περατζαδες. Λογικα εάν βγει η σύζυγος του προδότη υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε.. γκρίζες ζώνες στην… Σαρωνίδα ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...