Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Οι Ναζιστοεβραίοι σιωνιστές ετοιμάζονται πυρετωδώς.


Ισραηλινά αεροπλάνα πραγματοποίησαν πτήσεις προς την Σαουδική Αραβία μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό, σύμφωνα με το ημιεπίσημο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ισραηλινά αεροπλάνα προσγειώθηκαν πριν μερικές μέρες στην στρατιωτική αεροπορική βάση πλησίον της σαουδαραβικής πόλης Ταμπούκ , στα βορειοδυτικά της χώρας, μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό προηγμένης τεχνολογίας. Κατά τις ημέρες και τις ώρες αυτών των πτήσεων, έκλεισαν οι πολιτικοί αεροδιάδρομοι της περιοχής και οι επιβάτες των πολιτικών πτήσεων αποζημιώθηκαν από τις σαουδαραβικές αρχές χωρίς να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις. Το Fars επικαλείται φιλοϊρανική ισλαμιστική αραβική ιστοσελίδα καθώς και μαρτυρίες μεμονωμένων επιβατών.

Πριν μερικές μέρες οι Τάιμς του Λονδίνου αποκάλυψαν ότι η Σαουδική Αραβία θα επιτρέψει στα ισραηλινά βομβαρδιστικά να περάσουν πάνω από τον εναέριο χώρο της για να επιτεθούν στο Ιράν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Ριάντ θα απενεργοποιήσει μια στενή λωρίδα του εναέριου χώρου στα βόρεια της Σαουδικής Αραβίας, έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος της πτήσης των ισραηλινών αεροπλάνων. Από ισραηλινής ή αμερικανικής πλευράς δεν έχει σχολιασθεί ακόμα η πληροφορία, όπως επίσης δεν έχει σχολιασθεί η φερόμενη διέλευση των πολεμικών πλοίων των στόλων τους από τη Διώρυγα του Σουέζ το περασμένο Σάββατο (19/6). Η πληροφορία αυτή δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο (19/6) από την έγκυρη παλαιστινιακή εφημερίδα Αl-Quds Al-Arabi και αναδημοσίευσε για το ελληνικό διαδίκτυο πρώτο το Insider.

Μετά και την χθεσινοβραδυνή επιτυχή εκτόξευση του ισραηλινού κατασκοπευτικού δορυφόρου Όφεκ-9, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το Ιράν βρίσκεται σε στενό αμερικανοϊσραηλινό στρατιωτικό κλοιό. Εν τω μεταξύ, ο υπαρχηγός του ιρανικού πολεμικού ναυτικού αντιναύαρχος Γολάμ Αλί Ρασίντ ανακοίνωσε χθες (22/6) ότι έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός ναυτικής και υποθαλάσσιας άμυνας, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή επίθεση από πλοία που θα προσπαθήσουν τα εισέλθουν στα ιρανικά χωρικά ύδατα στον Περσικό Κόλπο. πηγή

Καμία άλλη πληροφορία για την αποστολή του δορυφόρου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Ισραήλ εκτόξευσε σήμερα κατασκοπευτικό δορυφόρο από βάση στο νότο της χώρας, ανακοίνωσε το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας, ο οποίος θα του δώσει τη δυνατότητα να επιτηρεί τις δραστηριότητες του Ιράν. "Πριν από μερικά λεπτά, το κράτος του Ισραήλ εκτόξευσε τον δορυφόρο Οφέκ 9 από τη βάση του Παλμασίμ", στον νότο της χώρας, αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του υπουργείου, σύμφωνα με την οποία "τα αποτελέσματα της εκτόξευσης αυτής πρόκειται να εξετασθούν από την τεχνική ομάδα". Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, ο δορυφόρος είναι σε θέση να λαμβάνει εικόνες υψηλής ανάλυσης και ως εκ τούτου να επιβλέπει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...