Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Υπάρχει σούπερ λαμόγιο βουλευτής της Ν.Δ στην ΚΡΗΤΗ .



"Αρκετό καιρό τώρα είχε ξεκινήσει η διαδικασία για αδειοδοτήσεις φωτοβολταϊκών πάρκων στην Κρήτη. Οι άδειες που θα δίδονταν, ούτως ή άλλως, θα ήταν εξ αρχής περιορισμένες (λόγω της ζήτησης από την ΔΕΗ) και αυτός ήταν ένας λόγος που οι διαδικασίες ήταν γεμάτες γραφειοκρατία! Τελικά όπως αποδεδείχθηκε ο λόγος δεν ήταν μόνο αυτός και διαβάστε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Βουλευτής της ΝΔ στην Κρήτη, με μηδενικό κόστος απέκτησε 80 (ναι... καλά διαβάσατε, ΟΓΔΟΝΤΑ) τέτοιες άδειες και αφού σταμάτησαν να εκδίδουν άλλες, τις πουλάει στην τιμή των 90.000 ευρώ ΤΗΝ ΜΙΑ! Και δεν είναι ο μόνος! Έχω υπόψη μου και άλλους που έκαναν το ίδιο, πήραν δηλαδή παραπάνω από μια άδειες, με σκοπό ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ, και όλως τυχαίως υπάρχει κι άλλος πολιτευτής, στην λίστα! Πολύς κόσμος (απλοί αγρότες) εναπόθεταν τις τελευταίες του ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη σε αυτές τις άδειες
και όπως αντιλαμβάνεστε έμειναν για άλλη μια φορά με την απογοήτευση...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αυτό δεν είναι τίποτα διότι υπάρχει και χειρότερο. Η σύζυγος βουλευτού της Ν.Δ μέσω offshore έχει πάρει την μερίδα του λέοντος των βουνών της ΚΡΗΤΗΣ για ανεμογεννήτριες κ.λ.π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...