Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Να του ξηγηθούν…. Οθωμανικό του… «εραστή» της cia ?



Ορατός είναι ο κίνδυνος νέας έκρηξης οργής του αραβικού κόσμου κατά των Αμερικανών, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι ο σταθμάρχης της CIA Μάρβιν Andrew Warren στην Αλγερία νάρκωσε και βίασε μουσουλμάνες γυναίκες. Η είδηση πιθανόν να αποτελέσει τροχοπέδη στις προσπάθειες του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να βελτιώσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με το μουσουλμανικό κόσμο, αναφέρουν το Σάββατο οι αλγερινές εφημερίδες. "Σεξ, βιασμός και βίντεο στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αλγέρι είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γαλλόφωνης εφημερίδας El Watan, η οποία έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι ο επικεφαλής της CIA στο Αλγέρι έχει επιστρέψει στην Ουάσινγκτον και ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες. "Η διπλωματία της απαγωγής, του βιασμού, του τρόμου και της κατασκοπείας", έγραψε η αραβόφωνη Eshorouk, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αλγερίας. Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε πρώτο ότι δύο αλγερινές κατήγγειλαν ότι, σε ξεχωριστά περιστατικά, ναρκώθηκαν και κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον αξιωματούχο της CIA, στην επίσημη κατοικία του, το Σεπτέμβριο του 2007 και το Φεβρουάριο του 2008. Απελάθηκε τον Οκτώβριο του 2008.

Νεώτερες πληροφορίες από πηγές στις ΗΠΑ ,αναφέρουν ότι ο πρώην αξιωματούχος της CIA στο Αλγέρι, Μάρβιν Andrew Warren συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ από την τοπική αστυνομία σε ένα ξενοδοχείο στο Norfolk, μια πόλη στην πολιτεία της Βιρτζίνια και παραδόθηκε στους ομοσπονδιακούς.

Πηγή Ο πρώην αξιωματούχος της CIA στο Αλγέρι συνελήφθη στη Βιρτζίνια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεντακόσια μέτρα καλώδιο ηλεκτροδότησης από την Αττική Οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, έκοψαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Τους δράστες είδε υπάλληλος της Αττικής Οδού, ωστόσο δεν κατάφερε να τους ακινητοποιήσει.

Από τις φθορές στα καλώδια δεν προέκυψε πρόβλημα στον φωτισμό του δρόμου.

ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ, ΤΕΡΜΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...