Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κάποιοι θέλουν να χαλάσουν την.. «κηδεία» του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?


Ορισμένοι «άρχοντες» είναι βαλτοί να χαλάσουν τα …τελευταία του Μητσοτάκαρου. Τι το ήθελε τώρα ο περιφερειάρχης Κρήτης να ακυρώσει την εγκατάσταση-επένδυση της MAMIDOIL - JETOIL στην Σούδα του κολλητού, και «δωρητή» του τάφου του; Αυτό μόνο ως σαμποτάρισμα της …κηδείας του μπορούμε να το εκλάβουμε. Και αν πάρει ανάποδες ο ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ και ακυρώσει την «δωρεά» στον ..αργουλιδέ τι θα γίνει : Θα ψάχνει για καινούργιο τόπο; Αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Τόσο κόπο έκανε ο άνθρωπος για εξυπηρετήσει τον… συνάνθρωπο του, και τον ακυρώνει με μια απόφαση ο περιφερειάρχης; . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ?

Καρούτζος: Γιατί ανακάλεσα την άδεια για τις αποθήκες της Jet Oil

Τους λόγους τους οποίους τον οδήγησαν στην ανάκληση της γνωμοδότησής του για την επένδυση της MAMIDOIL - JETOIL στη Σούδα, αναλύει ο Γ.Γ. της περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούτζος. Όπως αναφέρει ενήργησε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον ενώ αναφέρεται σε ελλείψεις και παραλείψεις στη διαδικασία αδειοδότησης. Επίσης, τονίζει ότι στην προηγούμενη διαδικασία δεν είχε γίνει πλήρης και συνολική αξιολόγηση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. «Κινήθηκα μέσα στο πλαίσιο των θεμελιωδών επιλογών της Κυβέρνησης και του συνταγματικού νομοθέτη, για τη βιώσιμη ανάπτυξη», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καρούτζος.
Επιστολή "καταπέλτης" Μαμιδάκη προς τον πρωθυπουργό

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου απευθύνει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mamidoil Jetoil Κυριάκος Μαμιδάκης, καταγγέλλοντας πολιτική εμπλοκή που προκαλεί σημαντικά προσκόμματα στην μεγάλη επένδυση της Jetoil στη Σούδα. Στην επιστολή του που καταχωρήθηκε στον ημερήσιο Τύπο, ο κ. Μαμιδάκης κάνει λόγο για «σκόπιμη καθυστέρηση της επένδυσής στη Σούδα Χανίων», η οποία αφορά στην εγκατάσταση αποθηκευτικών χώρων για καύσιμα. Η Κρήτη, σημειώνει ο επιχειρηματίας, έχει άμεση ανάγκη από αποθηκευτικούς χώρους καθώς οι υπάρχοντες εξυπηρετούν ανάγκες μόνο 15 ημερών. «Αυτό έχει ως επακόλουθο την δραστηριοποίηση στην Κρήτη περιορισμένου αριθμού εταιρειών εμπορίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει στρέβλωση του ανταγωνισμού»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...