Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια «χεσμένα» στο τάλιρο ?



Χθες είχαμε έναν οργασμό ειδήσεων, περί πεδίου βολής Υμηττού με δέντρα πυροβολημένα που ταίριαζαν στον… σωματότυπο των τρομοκρατών? Με αποκλειστικές φωτογραφίας που έδειχναν κάλυκες πιστολιου, που ήταν… από καλασνικωφ, μας έβγαλαν και την..συνομιλία που καλαμπουρίζουν οι τρομοκράτες για τον θάνατο του Αφγανού ? για να μας δείξουν πόσο απάνθρωποι είναι, λες και χρειάζονται τέτοιες μαλακίες για να καταλάβουμε ότι όσοι βάζουν βόμβες δεν στέκουν καλά. Μας έχουν ταράξει στην παραπληροφόρηση μη καταλαβαίνοντας πόσο μας… ρυπαίνουν τα αφτιά.

Σήμερα πανηγυρίζουν που η Ελλάδα κατάφερε χθες να δανειστεί με επιτόκια χαμηλότερα από αυτά των τελευταίων τεσσάρων ημερών ? Στο 4,85% «κλείδωσε» το επιτόκιο των ετήσιων έντοκων γραμματίων.

Αλλά ξέχασαν να πουν ότι είναι διπλάσια από αυτά του Ιανουάριου

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, ζητεί από την Ελλάδα να μειώσει τους μισθούς και στον ιδιωτικό τομέα. «Το μόνο αποτελεσματικό φάρμακο (για την Ελλάδα) παραμένει ο αποπληθωρισμός», δηλώνει στο περιοδικό «Προφίλ», «Αυτό σημαίνει μείωση μισθών και τιμών. Και αυτό είναι ακριβώς που συνέστησε,.

Κατά τα άλλα, στην Φώτο το το Indymedia «ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΙ» τα παπαγαλάκια- δημοσιογράφους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...