Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Εδώ καράβια χάνονται …βαρκούλες αρμενίζουνε



Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Χατζής, απαντάει στους Αδέσμευτους bloggers.

ΑΠΟ ΤΑ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ BLOGS": Έγκαιρα η ομάδα των Αδεσμεύτων bloggers, είχε υποβάλλει σειρά ερωτημάτων προς τους υποψηφίους Προέδρους της ΟΝΝΕΔ. Σε αυτό το post δημοσιεύουμε τις απαντήσεις του υποψηφίου κ. K. Χατζή.
Διαβάστε τις θέσεις του::

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ A. Παπαμιμίκος, απαντάει στους Αδέσμευτους bloggers.

ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ BLOGS: Έγκαιρα η ομάδα των Αδεσμεύτων bloggers, είχε υποβάλλει σειρά ερωτημάτων προς τους υποψηφίους Προέδρους της ΟΝΝΕΔ. Σε αυτό το post δημοσιεύουμε τις απαντήσεις του υποψηφίου κ. Α. Παπαμιμίκου.

Διαβάστε τις θέσεις του:

Όλη η σκασίλα του μισθωτού και συνταξιούχου τώρα είναι ποιο πολιτικό μαλακίδιο θα είναι πρόεδρος της….. ΟΝΝΕΔ? λες και έχει καμία σημασία. Το μικρό τσανάκι του αρχηγού θα είναι, που θα εκπαιδευτεί για να αναλάβει κάποτε εξουσία. Ο Σαμαράς διάλεξε την κατάλληλη εποχή για να μας ζαλίσει με τα καλόπαιδα του, που μας έχουν ταράξει στα e-mail.Αντί να κοιτάξει πως θα περισώσει λίγο την κατάσταση, αυτός ασχολείται με τις εσωκομματικές διεργασίες για την… κατοχύρωση της αρχηγίας του. Οι αρχηγοί δεν χρειάζονται ομάδες κρούσης η υποστήριξης κ.λ.π κύριε Σαμαρά. Εάν το λέει η καρδούλα τους δεν τολμά κανείς να κουνηθεί. Ο γέρο Καραμανλής τους πλάκωνε και στις σφαλιάρες όταν νευρίαζε ,δεν το ξέρεις; Ποιος τολμούσε όμως να τον αμφισβητήσει η να του πει όχι. Εξαφανιζόταν. Το ίδιο και ο Ανδρέας Παπανδρέου στις δόξες του. Αυτός τους ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕ…. και …ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...