Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μόνο τους.. νεκρούς δεν βόλεψαν.... στο ΛΑγΟΣ



Γιατί σιωπούν οι ''Εθνικιστές'' βλέποντας τον Περιστέρη να συνεργάζεται ανοιχτά με το ΠΑΣΟΚ και αβαντάρει τη Ντόρα προτείνοντας νέα κεντροδεξιά με αρχηγό το Μητσοτάκη χτυπώντας όσο μπορεί το Σαμαρά; Και ξαναλέμε ότι θεωρούμε το Σαμαρά πολιτικάντη σαν όλους τους άλλους. Αλλά σιχαινόμαστε την υποκρισία.
Η απάντηση είναι απλή και διαχρονική.

Βολεύονται και σιωπούν.

Όπως ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος σύμφωνα με το παρακάτω ΦΕΚ...
Περαστικά σας κορόιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάλληλος της Βουλής έγινε και συγγενικό πρόσωπο του Βουλευτή Πλεύρη. Κατά τα άλλα ευαγγελίζονται...''ρήξη και ανατροπή'' καταγγέλλοντας την οικογενειοκρατία! ΠΗΓΉ

Όταν εμείς γράφαμε ότι όλοι οι εναπομείναντες στα γραφεία και τα ..πέριξ, είναι υπάλληλοι μετακλητοί η διορισμένοι στην βουλή κάποιοι πολιτικοί ξεροκομματαδες τυχάρπαστοι άρχισαν να παπαγαλίζουν ? το αισχρό Ixnos, που έχει εντεταλμένη αποστολή δυσφήμισης κ.α γραφικά. Τίποτα ρε πολιτικοί τυχοδιώκτες δεν θα μείνει κρυφό ,για να μάθει ο κοσμάκης ποιοι είστε. Ευτυχώς ανοίγουν σιγά-σιγά τα στόματα. Ο νεολαίος πατριώτης Παναγιωτακοπουλος εξαργύρωσε κανονικά τους… εθνικούς αγώνες του. Εις υγεία των αβόλευτων ξεποδαριασμένων κορόιδων. Ρε εδώ έχουν βολέψει τις γυναίκες τους , ακόμα, και τις γκόμενες τους, πρώτες- πρώτες. Για τον Γιαννάκη είναι το θέμα; Οι περιφερειάρχες όλοι είναι (μετακλητοί και μη) υπάλληλοι Οι πρόεδροι των Ν.Ε οι ποιο πολλοί; είναι …υπάλληλοι. Των γραφείων; όλοι υπάλληλοι. άλλοι της Βουλής, και άλλοι από το απόκομμα. Αυτό δεν είναι κόμμα είναι δημόσιο… βόλεμα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και αποφεύγω να σχολιάζω ανώνυμες καταγγελίες διότι όποιος καταγγέλλει ανώνυμα χαρακτηρίζεται από δειλία προς άρση κάθε αμφισβήτησης, διαψεύδω κατηγορηματικά την ψευδή «είδηση» σας ότι συγγενικό μου πρόσωπο έχει διοριστεί στην Βουλή των Ελλήνων. Σας καλώ όπως προβείτε στην διόρθωση της ψευδούς αυτής «ειδήσεως» άλλως πράξω κάθε τι νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης μου.

Αθανάσιος Πλεύρης
Βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ

Μέντωρ είπε...

Oπως βλέπεται κύριε Πλεύρη το σχόλιο σας είναι αναρτημένο και μπορεί να το διαβάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος όπως μπορεί και να παρέμβει ελεύθερα και αλογόκριτα. Δεν ήταν δικό μας το ποστ για να το διαψεύσουμε..Όσο για τις απειλές θα ήταν προτιμότερο να τις κάνετε στον προδότη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, τον αρχηγό σας μήπως και συνετιστεί λίγο, διότι Ξεπούλησε τα πάντα, και διασύρει μερικούς εναπομείναντες ρομαντικούς στο μόρφωμα του, και όχι σε εμάς. Εσείς έχετε μείνει ακόμα στο απυρόβλητο του μπλοκ διότι δεν έχουμε προς το παρόν στοιχεία πολιτικής διαφθοράς σας. εάν όμως είχαμε δεν θα διστάζαμε να τα αποκαλύψουμε με οποιοδήποτε κόστος μη λαμβανομένης υπ΄οψιν οποιασδήποτε απειλής. Για το μόνο που μπορούμε να σας κατηγορήσουμε προς το παρόν είναι για την ...αφωνία σας, εν ονόματι της εικονικής κομματικής πειθαρχίας στον…. αρχηγό. και την λέμε εικονική διότι ίσως να είσαστε μόνο εσείς ο...πειθαρχημένος. Για να εξηγούμεθα μια και καλή. Κατά τα λοιπά να μην τα συζητήσουμε γνωριζόμαστε πολύ καλά. Και κάτι τελευταίο. κόψε το τετριμμένο περί ανωνυμίας κ.λ.π. Δεν αντέχουν. οι μπατίρηδες του ιντερνέτ λογω έλλειψης χρημάτων για δικαστήρια και αγωγές από τους καταγγελλόμενους λήσταρχους του δημόσιου χρήματος το ξέρεις. Η ανωνυμία είναι η άμυνα τους απέναντι στο σάπιο κατεστημένο., Είναι ο «ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ» τρόπος να πουν αυτά που γνωρίζουν. Είναι μεγάλο λάθος αυτό που είπες. Ισα ισα που έπρεπε να είσαι υπέρ των… «αποκαλυπτηρίων»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...