Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Δεν ξέρουμε ποιες βρωμιές να σας πρωτοβγάλουμε?


Πανηγυρίζει ο μαλάκας ο ΣΙΔΕΡΗΣ γιατί; Μα ασφαλώς γιατί είναι τόσο πολύ δημοκράτης που θέλει την φίμωση όσων διαφωνούν με τις κλεφτο-προδοσίες τους.

Εμάς δεν μας πολυενδιαφέρει κύριε καραγκοζοπαπάρα διότι δεν είμαστε πολιτικά λαμόγια, και ούτε πρόκειται να γίνουμε.

Για πες μας όμως ρε δημοκραταρε; Τι σοϊ μη οικογενειακό κόμμα είσαστε και κατά της οικογενειοκρατιας αφού το συγγενολόι σου έχει βολεύει στο κόμμα και διοριστεί σε υψηλές θέσεις έμμισθα ; Δεν υπήρχαν ρε λαμογια καλύτεροι; είναι ψέματα ότι εσύ ο βοηθός γραμματέας οργανωτικού και ένας περιφερειάρχης είστε συγγενείς ; έκτος εάν αποκηρύξεις και το σοϊ σου. Φτου σας ρε μην σας … ματιάσω. ελεεινοί που τολμάτε και μιλάτε. To ixnos θα σας βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα ότι και να κάνετε.Δόξα Τω θεω έχετε ρίξει και εξαπατήσει πολύ κόσμο παλιοτρωκτικά και σας τα έχουν μαζεμένα.

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚουκουλοΦΛΩΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΙΧΝΟΣ" ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ... ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ। OVER !!



Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε τους και ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ:

"Άθλιες και φασιστικές πρακτικές στην σύσκεψη της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ"

Μάκης Βορίδης:"Οσο κι αν γαυγίζουν τα σκυλιά, το καραβάνι δεν σταματάει. Πάει ΜΠΡΟΣΤΑ!!"

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

2 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

H ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΤΟΥ Γ`ΡΑΪΧ;
Επιστρέφω τους αλητήριους χαρακτηρισμούς , γιατί είναι μακρυά απο την κοινωνική μου παιδεία και στέκομαι μόνο στην... "καταγγελία" (;). ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγγενής μου οποιουδήποτε βαθμού, εμμίσθως ή αμμίσθως , σε υψηλή ή χαμηλή θέση "διορίσθηκε" ΠΟΤΕ στο ΛΑ.Ο.Σ. Όπως ΚΑΜΜΙΑ συγγένεια επίσης, ΔΕΝ έχω με τα προαναφερόμενα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Θα παρακαλούσα πάντως, τους ΑΝΕΥ ανδρισμού κρυπτόμενους γράφοντες, να προσέχουν τους χαρακτηρισμούς τους γιατί μπορεί, -όχι εγώ βέβαια- κάποιος αρμόδιος (Εισαγγελέας π.χ.) να διαβάσει τα γραφόμενά τους , (Κλεφτοπροδότες , λαμόγια, απατεώνες, παλιοτρωκτικά κ.λ.π.) και να τους ζητήσει να αποδείξουν τους χαρακτηρισμούς τους. Για να μην κλαίνε μετά "ως μωραί παρθένες" , να προσέχουν. Και για να χαλαρώσουμε λίγο, δεν θυμάμαι να μου την έχει παίξει κανένας, αφού συχαίνομαι τις αδελφές και ειδικά τις άπλυτες, όπως αυτές του Ίχνους.

Φιλικά
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Ixnos είπε...

Παλι παραπληροφορεις ως συνηθως σιδερινιο .εμεις δεν διαγραφουμε τιποτα το γραπτο οι εικονες της.. πλακας που πιανουν και τον χωρο μας ενοχλουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...