Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Γιατί εμείς δεν… ξεχνάμε ποτέ, και τίποτα


Στην είσοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι βρίσκεται η χώρα μας, και πως Το ΔΝΤ έχει ήδη μπει στη διαδικασία», παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός χθες σε μια …άδεια από βουλευτές Βουλή, αποδίδοντας ακέραια την ευθύνη στην πολιτική της Ν.Δ. και τους ομοϊδεάτες της στην Ε.Ε. «Ήταν αυτονόητο ότι η Ελλάδα θα πήγαινε στο ΔΝΤ» Ας μη γελιόμαστε, θέλω να είμαι ειλικρινής. είπε ο Παπανδρέου, κάτι που ο ίδιος το απέδωσε στις επιλογές της Ν.Δ που οδήγησε τη χώρα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση. «Θα έπρεπε να εγκαλείται ο κ. Σαμαράς και όχι εμείς για το ότι το ΔΝΤ είναι σήμερα εδώ». Υπεραμύνθηκε των προσπαθειών της κυβέρνησής του, που πέτυχε τουλάχιστον να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της Ε.Ε. στον μηχανισμό στήριξης, Σε συνέντευξή του στο Newsweek όμως είπε ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα ληφθεί η απόφαση για την ενεργοποίηση ή όχι του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ Ο προδοτο-Πάγκαλος ως μανούλα στην μπαρουφολογια βέβαια υποβάθμισε το γεγονός, λέγοντας μικρό το κακό της προσφυγής διότι για αυτόν, ίσως μεγάλο θεωρείται να χαθεί η… Πελοπόννησος. Ο δε έτερος μεγάλος Κακλαμάνης (η δήθεν φωνή της… συνείδησης) σήμερα το πρωί στην ΝΕΤ. Μίλησε για καραγκιόζηδες πολιτικούς, και καραγκιόζηδες Καναλάρχες και Δημοσιογράφους. Ξέχασε τους εργολάβους…. «κρατικών» κηδειών.

Για όσους όμως ξεχνούν… το ξαναθυμίζουμε για να μην λένε μερικοί ότι οι πολιτικοί δεν μας λένε την αλήθεια. Οι πολιτικοί ,είτε μας λένε την αλήθεια, είτε τους "ξεφεύγει"... , οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν να ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ όρθιοι! Λέτε να είπε τότε ψέματα στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας;;; Λέτε να της ξέφυγαν ... τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις;;; Ή μήπως νόμισε ότι βρισκόταν μεταξύ "φίλων" σε καμιά στοά κι ήθελε να δείξει ότι ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και η ίδια ΤΙ σχεδιάζουν για την Ελλάδα οι μεγάλοι αρχιτέκτονες της ζωής στον πλανήτη ;;; Αποδεικνύεται τώρα, ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Ήταν σε γνώση της οι μελλοντικές οδυνηρές εξελίξεις για την χώρα. Το συμπερασμέ που βγαίνει είναι πως όλοι χρειάζονται ένα… Γουδί.

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2005
Μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας και τη σύνταξη πρακτικού με το αποτέλεσμά της, η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού υπογράμμισε ότι η εκλογή του κ. Παπούλια, «που έγινε σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος, αποτελεί κορυφαία πράξη της Δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα και επιβράβευση της μέχρι σήμερα διαδρομής του ως πολιτικού και ως ανθρώπου ....

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!)

"Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης (!!!), της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων (!!!) και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης." (!!!)

Η μία φράση "καλύτερη" από την άλλη ... κι όλες μαζί πιο τρομακτικές κι από τον τρόμο!

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Πατήστε το PLAY να ακούσετε την ίδια να εκφωνεί τα παραπάνω!
Κατεβάστε το αρχείο ήχου πατώντας εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...