Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο πανικός τους είναι πλέον εμφανής



Τώρα ζητά έμμεσα και εισαγγελική παρέμβαση ο δημοκράτης ΣΙΔΕΡΗΣ? Γράφοντας?

«Θα παρακαλούσα πάντως, τους ΑΝΕΥ ανδρισμού κρυπτόμενους γράφοντες, να προσέχουν τους χαρακτηρισμούς τους γιατί μπορεί, -όχι εγώ βέβαια- κάποιος αρμόδιος (Εισαγγελέας π.χ.) να διαβάσει τα γραφόμενά τους , (Κλεφτοπροδότες , λαμόγια, απατεώνες, παλιοτρωκτικά κ.λ.π.) και να τους ζητήσει να αποδείξουν τους χαρακτηρισμούς τους.»

Εμείς κύριε ΣΙΔΕΡΗ δεν είμαστε υπάλληλοι ( γραμ.οργανωτικου) σε κόμμα ούτος ώστε να έχουμε πολιτική ασυλία λογω σχέσεων με την εξουσία και λογικό είναι να είμαστε «ανώνυμοι κουκουλοφόροι» όπως λες. Λοιπόν βρες τίποτα άλλο για τα περί ανωνυμίας. Έξαλλου στο ημερολόγιο μα δεν μπορεί κανείς να μας απαγορεύσει- υπαγόρευση το τι σκέψεις και γνώμες θα γράψουμε. Η είσοδος σε αυτό δεν είναι υποχρεωτική αλλά κατόπιν αδείας μας. Εάν δεν σου αρέσουν μην ξαναμπείς. Εσύ γράφεις επώνυμα σε gr αλλά για να κάνεις μόνο προπαγάνδα και να περάσεις την γραμμή του αποκόμματος σου. Όσο για τους εισαγγελείς άφησε τους έχουν άλλες δουλειές ποιο επείγουσες εάν θέλουν. Μην τους βρωμίζεις βάζοντας τους στο στόμα σου. Δεν μπορούν οι άνθρωποι διότι έχει φροντίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα να τους αφαιρέσει την εξουσία έλεγχου στα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα. Αλλιώς δεν θα ξέρατε που να κρυφτείτε μερικοί. Τους έχουν αφαιρέσει ΕΞΟΥΣΙΕΣ . Έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να μην μπορεί να κάνει κανείς πραγματικό έλεγχο στα οικονομικά των κομμάτων . Δεν το ξέρεις αυτό; Μπορεί να γίνει πραγματικός έλεγχος του πόθεν εσχες των πολιτικών αρχηγών διαχρονικός; Εάν μπορούσε τότε θα γελούσε πολύς κόσμος. Ούτε αυτό σε ενοχλεί; Αυτέ ασφαλώς δεν σε ενοχλεί κύριε… δημοκράτη, διότι σε «εξυπηρετεί». Εάν χτυπούσαμε όπως κανείς εσύ μόνο, το Πασοκ και τον Σαμαρά θα ήμασταν οι ζήτω σου. Έλα όμως που μερικοί είμαστε από τα σχεδόν ιδρυτικά στελέχη του μορφώματος και αυτού ξέρουμε μόνο τις βρωμιές. Ατύχησες? Δεν έχουμε υπάρξει σε άλλα κόμματα στελέχη. Ήταν το πρώτο, και το τελευταίο αφού είδαμε την πολιτική σαπίλα σε όλο της το..ΜΕΓΑΛΕΙΟ


2 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

H ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΤΟΥ Γ`ΡΑΪΧ;
Επιστρέφω τους αλητήριους χαρακτηρισμούς , γιατί είναι μακρυά απο την κοινωνική μου παιδεία και στέκομαι μόνο στην... "καταγγελία" (;). ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγγενής μου οποιουδήποτε βαθμού, εμμίσθως ή αμμίσθως , σε υψηλή ή χαμηλή θέση "διορίσθηκε" ΠΟΤΕ στο ΛΑ.Ο.Σ. Όπως ΚΑΜΜΙΑ συγγένεια επίσης, ΔΕΝ έχω με τα προαναφερόμενα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Θα παρακαλούσα πάντως, τους ΑΝΕΥ ανδρισμού κρυπτόμενους γράφοντες, να προσέχουν τους χαρακτηρισμούς τους γιατί μπορεί, -όχι εγώ βέβαια- κάποιος αρμόδιος (Εισαγγελέας π.χ.) να διαβάσει τα γραφόμενά τους , (Κλεφτοπροδότες , λαμόγια, απατεώνες, παλιοτρωκτικά κ.λ.π.) και να τους ζητήσει να αποδείξουν τους χαρακτηρισμούς τους. Για να μην κλαίνε μετά "ως μωραί παρθένες" , να προσέχουν. Και για να χαλαρώσουμε λίγο, δεν θυμάμαι να μου την έχει παίξει κανένας, αφού συχαίνομαι τις αδελφές και ειδικά τις άπλυτες, όπως αυτές του Ίχνους.

Φιλικά
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Ixnos είπε...

Παλι παραπληροφορεις σιδερη;το ξαναλεμε δεν διαγραφουμε τιποτα γραπτο μην μας κουραζεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...