Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μήπως τελικά είναι…«άρρωστος» ο Άδωνις Γεωργιάδης;



Μήπως είναι άρρωστος ο Άδωνις Γεωργιάδης; Δεν εξηγείται διαφορετικά! Παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης και δεν «άδειασε» απολύτως κανέναν! Αντίθετα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική Showbiz. Μπράβο κ. Γεωργιάδη, αλλά μας… κακομαθαίνετε! Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα dimarxe.gr με κύριο θέμα το πολιτικό γίγνεσθαι στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Ωστόσο, επειδή «Άδωνις είναι αυτός» δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στα τρέχοντα media-κα θέματα.

«Οπωσδήποτε η επιτυχία της Ευγενίας δημιουργεί δόλο και αντιδράσεις και δέχομαι και εγώ ένα μέρος των βελών. Αυτό δεν είναι παράλογο γιατί και εκείνη αντίστροφα δέχεται μεγάλη κριτική και πόλεμο γιατί επέλεξε να ζήσει τη ζωή της μαζί μου. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα», ανέφερε ο πάντα ειλικρινής Άδωνις.

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο (άκουσον άκουσον!) του Ηλία Ψινάκη ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ»! : «Ο κ. Ψινάκης, για να είμαστε δίκαιοι, ως τηλεοπτικό πρόσωπο είναι πολύ αστραφτερό. Έχει πάντα ρόλο. Δεν μπορεί κανείς να του κλέψει το ρόλο. Είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας».

ΠΗΓΉ http://www.stifora.gr/article.php?id=23433

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...