Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Έμμονη ιδέα με τους… πεθαμένους έχει ο αγράμματος χοντρός?



Μιλώντας στον «Real FM 97.8», ο πρόεδρος του ΛΑγΟΣ τόνισε πως εάν δεν υπάρξει συνεργασία ενόψει των δημοτικών εκλογών είναι πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να πάρει και τις 13 περιφέρειες με τον «Καλλικράτη». Ο κ. Καρατζαφυρερ εμφανίστηκε ανοικτός σε ένα διάλογο για την ανασύνθεση της ευρύτερης κεντροδεξιάς, με στόχο μια ενιαία έκφραση, ενώ αναφέρθηκε και σε βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι βολιδοσκοπούν το ΛΑΟΣ, καθώς, όπως τόνισε, δεν καλύπτονται από τους χειρισμούς Σαμαρά.

Ο κ. Καραγκιοζοφέρης εκτίμησε ότι δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουν διαδικασίες που θα επιφέρουν φθορά στα κόμματα, ενώ ξεκαθάρισε πως η διαφορά του με την Ντόρα Μπακογιάννη αφορούσε την περίοδο που εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών, καθώς διαφωνούσε με τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα. Σημείωσε μάλιστα ότι αύριο, Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Μιλτιάδη Έβερτ, τονίζοντας πως θέλει να ακούσει τις απόψεις εκείνων που έχουν μεγαλύτερη πείρα. Υπενθύμισε ότι ανάλογη συνάντηση είχε και με τον Κ.Σημίτη, ενώ ανέφερε ότι έχει ζητήσει συνάντηση και με τον Κώστα Καραμανλή, χωρίς να έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Δεν λέει ότι ο Καραμανλής του εμήνυσε να πάει να…. γα@@@@ ,το… ξέχασε. Είναι για πολλά γέλια η πολιτική ρόμπα. Πιστεύει ότι μπορεί να συνεργαστεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ μαζί του για να έχει …..την κατάληξη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? Τώρα μας είπε ότι θα πάει να δει τον…. Έβερτ? ρε μανία που έχει με τους…. πεθαμένους? Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει τι κάνει η… γυναίκα του βουλευτή του στην Φώτο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...