Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ



Αυτό είναι το αποτέλεσμα σύγκρουσης πτηνού με αεροσκάφος Α-7Ε της πολεμικής μας αεροπορίας με το θάλαμο διακυβέρνησης εν ώρα εκπαιδευτικής πτήσης. Παρ’όλα αυτά ο κυβερνήτης αν και τραυματισμένος το προσγείωσε με ασφάλεια στη βάση του. Αυτά βέβαια είναι αποτελέσματα συνεχούς εκπαιδεύσεως καθ’όλο το 24ωρο και της επαγγελματικής κατάρτισης που τυγχάνουν οι Έλληνες πιλότοι. Όμως το Ελληνικό Κράτος έρχεται να τους επιβραβεύσει ψαλιδίζοντας κατά 30% το πτητικό επίδομα, το οποίο φορολογείται επιπλέον, ξεχνώντας την προσφορά τους, καθ’όλο το 24ωρο εδώ και 35 χρόνια στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου, σε αίμα, σε πράξεις ηρωισμού, στο δέος που προκαλούν στον αντίπαλο, στις Θερμοπύλες που έταξαν τους εαυτούς τους. Και σαν να μην έφτανε η απαξίωση απ’ την πολιτική ηγεσία έρχονται και τους εγκαλούν για λευκή απεργία, αυτοί που «εφηύραν» το νόμο περί ευθύνης υπουργών, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του παρηκμασμένου πολιτικού συστήματος που εδώ και 20 χρόνια σε αγαστή συνεργασία με το οικονομικό κατεστημένο κατακλέβουν τον Ελληνικό λαό με απτά αποτελέσματα στη σημερινή εποχή. Το να πούμε ντροπή δε λέει τίποτα γιατί απλώς δεν τους αγγίζει. Το να πούμε αίσχος την λέξη δεν την γνωρίζουν. Το να τους πούμε ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ πάλι δε θα το καταλάβουν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και τη φιλοπατρία που ενέπνεε τους Αρχαίους προγόνους.

Έτσι λοιπόν απευθυνόμαστε προς τους αητούς μας λέγοντας κουράγιο, υψηλό φρόνημα, το καθήκον προς την Πατρίδα στο ακέραιο, περιφρονήστε τους, ρίχτε τους στη λήθη και να είστε βέβαιοι ότι μετά την ΥΒΡΙ ακολουθεί η ΝΕΜΕΣΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΝΔΑΞ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω να δοθει το επιδομα ολοκληρο στους βολευτες μιας και πετουν στα συννεφα,τοσο ψηλα που εμας τους κοινους θνητους ουτε καν μας βλεπουν.Και πως να μας δουν αφου τα ματακια τους εχουν φρακαρει στα ευρω απο εξεταστικες και βαλε.Οσο δε για τις αναχαιτισεις ο Beni γρηγορα στα f16,να πεσει το γελιο της αρκουδας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...