Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Κάποιος θα πρέπει να τους πάρει με τις… πέτρες.



Ενώ το Ρόιτερ λέει πως. Δείτε εδω

Η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει περισσότερο από 6 τοις εκατό για να πάρει από την ζώνη του ευρώ, δάνεια έκτακτης ανάγκης για διάστημα έως 3 χρόνια . Δηλαδή θα υπάρξει ένα επιπλέον 300 μονάδες βάσης πάνω από το ποσοστό ΕΤΔ και ένα επιπλέον 50 βάση ως χρέωση υπηρεσιών ,και για δάνεια διάρκειας πάνω από 3 χρόνια, θα υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση 100 μονάδες βάσης ποινή.

Εδώ στην κολο Ελλάδα,

Οι φυλλάδες γράφουν ότι Το πρακτορείο Reuters, λέει ότι η Ελλάδα μπορεί να δανειστεί 25 δισ. ευρώ για τρία, όμως, χρόνια και με επιτόκιο κοντά στο 3,76%. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο, οι οικονομικοί αξιωματούχοι της ευρωζώνης έφτασαν σε συμφωνία για τους όρους ενός πιθανού δανεισμού της Ελλάδας, ο οποίος θα είναι «σχεδόν αντίγραφο» των όρων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το συνολικό ποσό, αλλά και η ωρίμανση μιας πιθανής χρηματοδότησης της χώρας, θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες της χώρας, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι η ΕΚΤ και η Κομισιόν θα αναλύσουν ένα ενδεχόμενο ελληνικό αίτημα και θα καθορίσουν το ποσό και τη διάρκεια του δανείου. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα πρέπει να δηλώσει ότι δεν έχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση από τις αγορές, η Κομισιόν και η ΕΚΤ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι είναι όντως έτσι και να καθορίσουν το απαιτούμενο ποσό και την ωρίμανση του δανείου.

Όλο αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο «διότι περί αυτού πρόκειται», εργολάβο-δημοσιογραφικό σύστημα στην Ελλάδα εξαπατά τον κοσμάκη. Όλοι μιλούν για λόγους εντυπώσεων και εξαπάτησης ότι παίρνουμε δάνειο με 3.76% αλλά δεν λένε οι απατεώνες ότι αυτό είναι πάνω από το 3% της Γερμανίας και έτσι δεν είναι 3.76% αλλά κοντά το 7% . Δεν ξέρουμε μέχρι πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η παραπλάνηση του κόσμου αλλά πρέπει ο κόσμος επιτέλους να σηκωθεί από τους καναπέδες του εάν δεν θέλει να ξαναγίνει ραγιάς, η δούλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...