Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αήθης επίθεση του Σαχλαμάρα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδόπουλο



Αήθη επίθεση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης έναντίον του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου.Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ προσκλήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλήσει τηλεφωνικώς (γιατί βρισκόταν σε παιδικό πάρτυ) στην εκπομπή TV Weekend για να σχολιάσει τη δήλωση του Ηλία Ψινάκη, ότι θα τον ενδιέφερε ο δήμος της Αθήνας.

Πράγματι ο Άδωνις δέχθηκε να βγει στην εκπομπή τηλεφωνικώς με τον απαράβατο όρο η συζήτηση να γίνει μεταξύ του ιδίου και της Σταματίνας χωρίς να συμμετέχουν οι υπόλοιποι συνεργάτες – πανελίστες της εκπομπής.

Αν και γνώριζε, ότι στο πάνελ της εκπομπής υπήρχε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν από καιρό δήλωσε πως η Ευγενία Μανωλίδου είναι ψώνιο, αφού σχολίασε τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης και χωρίς να ερωτηθεί από κανέναν επετέθη σε όσους χαρακτηρίζουν τη σύζυγό του ψώνιο και τους συνέστησε «καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Η Ευγενία Μανωλίδου – είπε – δεν είναι ψώνιο ούτε κυνηγάει τις κάμερες. Έχει ένα συμβόλαιο και το τηρεί με το κανάλι του Antenna. Δεν είναι ψώνιο κάποιος που κυνηγάει την δουλειά του και πληρώνεται καλά γι’αυτό».

Όταν ο Άδωνις αποδεσμεύτηκε, η Σταματίνα έδωσε αμέσως τον λόγο στον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που ήταν έτοιμος να… εκραγεί! «Μου ζητήσατε – είπε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος - να μη μιλήσω και το έκανα! Αλλά δεν είναι δίκαιο να αναφέρεται κάποιος σε μένα και να μην μπορώ να του απαντήσω! Εγώ είπα ψώνιο τη Μανωλίδου, εμένα εννοούσε ο Γεωργιάδης ο οποίος είναι τηλεοπτικό μου παιδί, εγώ τον πήγα στον Καρατζαφέρη! Εγώ τον πρωτο έβγαλα στην τηλεόραση (Βαγγέλη, καλά να πάθεις…) Είναι αχάριστος και μικρός! Είναι αχάριστος όταν λέει «όποιος τα λέει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη!».Ακούσατε, πιστεύω, τι είπε στη ΝΕΤ ο Απόστολος Κακλαμάνης: Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι καραγκιόζηδες. Και προφανώς εννοούσε αυτόν! Δεν υπάρχει άλλο περιστατικό παρουσιάστριας που για ένα χρόνο χωρίς εκπομπή μας έχει ζαλίσει τα … φρύδια ότι θα πάρει εκπομπή! Τέτοιο ψώνιο δεν παρουσιάστηκε ποτέ». Μάταια η Σταματίνα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει λέγοντάς του πως δεν αναφερόταν σε εκείνον, καθώς αν είχε πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο, δεν θα μιλούσε καν στην εκπομπή!

Πηγή: VPNews

http://www.vpnews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...