Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ρε Καρατζαφέρη πας καλά; Συνεχίζεις το κόλπο «ΡΟΝΤΟΥΛΗ»;



ΓΥΝΑΙΚΑ "ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Μία γυναίκα φερόμενη ως ιδιαιτέρα Προέδρου κόμματος, κατέφθασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να "τακτοποιήσει" τα οργανωτικά του κόμματος. Δεν μας ενδιαφέρει που ο Αρχηγός του κόμματος παρέκαμψε, βουλευτές, διευθυντές και άλλους αρμόδιους, και έστειλε την ιδιαιτέρα του για τα "οργανωτικά" όπου βρίσκει ο καθένας τα κάνει. Μας αφορά όμως η καταγγελία που μας έγινε. Η εν λόγω ιδιαιτέρα του Προέδρου του κόμματος, συγκέντρωσε τους μετακλητούς επιστημονικούς συνεργάτες και τους είπε όπως είναι καταγεγραμμένο επί λέξει:

"Τα μισά χρήματα που εισπράττετε μηνιαίως, θα τα δίνετε στο κόμμα, δηλαδή σε μένα και εγώ θα σας υποδείξω με ποιόν τρόπο θα τα εισπράττω Εμείς πιστεύουμε ότι αποκλείεται αυτό να είναι εν γνώσει του προέδρου του κόμματος όπως πιστεύουμε ότι αποκλείεται να καταλάβατε σε ποιό κόμμα ανήκει η φερόμενη ως ιδιαιτέρα. Πηγή

Είπαμε .Εμείς τα λέμε με το όνομα τους. Η είδηση «έρχεται» από την… Θεσσαλονίκη. Τα γεγονότα είναι όπως τα λέει το πολιτικό σαφάρι. Εμείς θα προσθέσουμε ότι την απόφαση του Χοντρού ανακοινώσε στους άναυδους «ενδιαφερόμενους» η κυρία Κοκκίνου-αντ΄αυτου, (διευθύντρια του πολιτικού γραφείου) του Καρατζαφύρερ και αποκλείουμε να μην είναι δική του. Υπάρχει όμως το άμεσο ερώτημα . Αυτή θα τα δίνει διότι την έχει βάλει και την ίδια στην βουλή υπάλληλο. Και εάν τα δίνει πως θα πληρώνει το καινούργιο διαμέρισμα που αγόρασε προσφάτως σε Γλυφάδα μεριά, και το επίπλωσε κιόλας παρακαλώ, από τα ΙΚΕΑ; Ε ρε δόξες η ΚΑΤΕΡΙΝΑ?? Απλά επειδή βλέπει ο μεγάλος αρχηγός ότι έρχεται το ..τέλος του, λέει ότι προλάβω να αρπάξω. Τώρα το πώς θα το δεχτούν οι ενδιαφερόμενοι; Όπως δέχονται όλοι, όλες τις ταπεινώσεις που τους κάνει. Βλέπε κάμερες στις τουαλέτες ,2.500 από κάθε βουλευτή «προμήθεια» στον αρχηγό-κομμα, Αγορά «θέσεων» στο ψηφοδέλτιο, και πολλά άλλα. Στο κάτω - κάτω πολύ καλά τους κάνει, τέτοιοι καραγκιόζηδες που είναι. Πεινασμένοι για εξουσία ήταν και τους έβαλε μέσα. Να μην πάρει το «αντίδωρο» του; Τι το πέρασαν το κόμμα ; φιλανθρωπικό ίδρυμα; Αυτός "μάγκες" μέχρι ποδιά θα σας βάλει να σφουγγαρίζεται το γραφείο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...