Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Τι συμβαίνει με τον ΒΟΡΙΔΗ;



Προσχωρεί στη Ν.Δ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, εγκαταλείπει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και εντάσσεται στη Ν.Δ. Βορίδης και Σαμαράς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Κολλεγιόπαις, ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, όπως και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. Οι δύο άντρες μιλάνε σχεδόν καθημερινά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο Βορίδης θα δηλώσει στην αρχή ανεξάρτητος. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ με δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρη, θα εκθέσει τους λόγους, που τον αναγκάζουν να πάρει, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την απόφασή του. Είναι όλα έτοιμα και εκτός απροόπτου, ο Βορίδης θα αποσκιρτήσει από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, δηλώνοντας στην αρχή ανεξάρτητος, για να προσχωρήσει μετά στη Ν.Δ.

http://noname-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_03.html

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι ο ΒΟΡΙΔΗΣ έχει γίνει στην κυριολεξία ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ παιδί του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και ασφαλώς το μόνο που δεν θέλει ο δρακουμελ είναι να ενισχύσει τον ΣΑΜΑΡΑ. Το αντίθετο είναι πιο πιθανόν να συμβεί. Να συνεχίσει δηλαδή το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ να ροκανίζει την Ν.Δ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, πριμοδοτώντας τον ΛΑγΟΣ για μελλοντική ήττα εν συνεχεία πτώση του νέου αρχηγού. Έτσι πάμε και στο δεύτερο σενάριο όλα αυτά να είναι μια διαφημιστική συνεννοημένη μπαρούφα από τις γνωστές του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΥΡΕΡ για αποπροσανατολισμό.


1 σχόλιο:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ !!
ΤΟ ΨΕΜΑ :"Ο Βορίδης φεύγει από το ΛΑ.ΟΣ"
Προσχωρεί στη Ν.Δ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, εγκαταλείπει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και εντάσσεται στη Ν.Δ. Βορίδης και Σαμαράς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Κολλεγιόπαις, ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, όπως και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. Οι δύο άντρες μιλάνε σχεδόν καθημερινά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο Βορίδης θα δηλώσει στην αρχή ανεξάρτητος. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ με δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Γ.Καρατζαφέρη, θα εκθέσει τους λόγους, που τον αναγκάζουν να πάρει, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την απόφασή του.
Είναι όλα έτοιμα και εκτός απροόπτου, ο Βορίδης θα αποσκιρτήσει από το ΛΑϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, δηλώνοντας στην αρχή ανεξάρτητος, για να προσχωρήσει μετά στη Ν.Δ.
Αναρτήθηκε από No Name
***************************
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Μιλήσαμε προ ολίγου με τον κ. Βορίδη και μας υπαγόρευσε την εξής δήλωση οταν του θέσαμε υπ όψιν την σχετική ανάρτηση.
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:"Τα τελευταία 2 χρόνια, περίπου, ανα μήνα ή και συχνότερα, μαθαίνω οτι προσχωρώ στη Ν.Δ.
Υποθέτω οτι αυτό θα εξακολουθήσει να συμβαίνει και τους επόμενους μήνες και το επόμενο διάστημα.
Ας μην ονειροπολούν οι ψευδολόγοι της Ν.Δ., η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ υπο την εμπνευσμένη ηγεσία του Γ.Καρατζαφέρη, ήταν , είναι και θα είναι ΜΠΕΤΟΝ!!"
Αναρτήθηκε απο Σιδέρη Αργύρη Παρασκευή 4/12/09

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...