Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Την «δωροδοκία» θα την ρίξουν στους συνεργάτες τους ?



πατήστε κλικ στις εικόνες

"Επέστρεψα ένα iΜac που μου έστειλαν από την εταιρία του Φέσσα και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουνα ενα laptop. Απλά η κοπέλα που έτυχε να σηκώσει το τηλέφωνο, εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε πως ν αντιδράσει..." Ο Γιάννης Ραγκούσης δηλώνει ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, εξαιτίας ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" που τον εμφανίζει να δέχεται δώρο ενα laptop SONY VAIO.
Η εφημερίδα επανέλαβε το ρεπορτάζ που είχε κάνει το 2007, προσφέροντας
"Rolex", στους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο Ραγκούσης αντέδρασε σωστά υπερασπιζόμενος το πολιτικό του ήθος, μόνο που κάποιοι συνάδελφοί του, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, υπήρξαν συνεργάτες κάποιου υπουργού που ζήτησαν να πάνε τα δώρα, από τη πίσω πόρτα. Για τόση ξευτίλα μιλάμε. Οι συνεργάτες του Ρέππα, ζήτησαν "να πάει το δώρο στο πολιτικό γραφείο γιατί από κάτω μένει η ξαδέλφη του για να το παραλάβει η ίδια!.." Η δε γραμματέας της Τζάκρη, είπε "κοιτάξτε να μην γίνει λάθος γιατί συστεγαζόμαστε με τον κο Μπόλαρη. Να γράψετε το όνομα της υφυπουργού!.." Οι επιρρεπείς στην δωροδοκία υπουργοί και υφυπουργοί.

Δεν αφήνεται τις Μπούρδες περί μηνύσεων, διότι εσάς ποιος θα σας μηνύσει για εξαπάτηση του κοσμάκη, και να πείτε για την ταμπακιέρα; αφού έστω και ένας σας να το αποδέχτηκε, είναι μέγα πολιτικό θέμα. Δείχνει την υποβόσκουσα νοοτροπία που υπάρχει στους κόλπους της κυβέρνησης. Εάν οι «συνεργάτες» σας είναι επιρρεπείς στην δωροδοκία εσείς είσαστε υπεύθυνοι, διότι τα κριτήρια επιλογής είναι «ελαστικά». Το μόνο που μπορεί να σας αθωώσει η «απαλλαγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...