Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ακούει κανείς ;



Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Είναι ντροπή! ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, όποιος μιλά για Ελλάδα να αφήνουμε να τον λένε "φασίστα"! Είναι ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, να έχουμε "αφήσει" την αυτονόητη υπεράσπιση της πατρίδας στο λαϊκίστικο κοινοβουλευτικό θίασο του Καρατζαφέρη!
Αλήθεια, σύντροφοί μου, πώς φτάσαμε εδώ; Σε αυτή την κατάντια; Πώς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας, εμείς που κάποτε ήμασταν υπερήφανοι για τους προγόνους μας που πολέμησαν στο αντάρτικο κατά της ναζιστικής κατοχής της χώρας μας, εμείς που ως συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του Βενιζέλου υπερηφανευόμασταν για τη Μεγάλη Ελλάδα, σήμερα να σιωπούμε στην "τρομοκρατία" μιας "παρέας" που λασπώνει ως "φασίστα" κάθε Έλληνα Δημοκρατικό Πατριώτη!
Δείτε καλά την ιστορία μας πίσω: η δική μας παράταξη, η δημοκρατική, δεν ήταν πάντα που αγωνιζόταν για εθνική ανεξαρτησία; Η δική μας παράταξη δεν ήταν που αναχαίτιζε πάντα τις προδοσίες και τα ξεπουλήματα της ολιγαρχίας; Εμείς δεν κατηγορούσαμε πάντα τους δεξιούς ως "προδότες", "χίτες", "ταγματασφαλίτες", "αμερικανόδουλους"; Και τώρα τι; ΤΩΡΑ ΤΙ; Αφεθήκατε σαν αρνιά, στην αισχρή προπαγάνδα μιας συμμορίας χρηματοδοτούμενης από τον ανθέλληνα Τζωρτζ Σόρος, που αφού πρώτα άλωσε ιδεολογικά το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, θέλει τώρα να κάνει το ίδιο και στο μεγάλο μας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
Είστε ΠΑΣΟΚτζήδες μωρέ εσείς; Εσείς είστε οι πατριώτες που φωνάζατε κάποτε "ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!"; Που οργισμένοι τραντάζατε τους δρόμους της Αθήνας απαιτώντας: "ΟΥΤΕ ΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!"; Εσείς δεν λέγατε: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!"; Και αυτό το τελευταίο σύνθημα, αυτό το τεράστιο σύνθημα το "ΧΑΡΙΣΑΜΕ" στους ανόητους λαϊκιστές του ΛΑ.Ο.Σ.!
Ήρθαν και σας είπαν, ότι οι εποχές άλλαξαν; ΑΛΗΘΕΙΑ; Που άλλαξαν;
Μήπως τις Μεγάλες Προστάτιδες Δυνάμεις μας, δεν τις διαδέχθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μήπως οι Τούρκοι έφυγαν από την Κύπρο;
Μήπως οι Τούρκοι έπαψαν να μιλάνε για "γκρίζες ζώνες";
Μήπως οι Τούρκοι έπαψαν να παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο;
Μήπως το εθνικιστικό κράτος του Ισραήλ έπαψε να σφάζει τους Παλαιστίνιους αδελφούς μας;
Μήπως οι εθνικιστές βουλγαροΣκοπιανοί συμφώνησαν ότι δεν είναι Μακεδόνες;
Μήπως οι εθνικιστές Αλβανοί έπαψαν να διεκδικούν την Ήπειρο;
Μήπως οι Αμερικάνοι έπαψαν να σκορπούν το θάνατο, να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους, να ληστεύουν τον πλούτο των λαών;
Τι άλλαξε ακριβώς; Και ποια είναι η δική μας ευθύνη, η δική μας υποχρέωση στις γενιές που έρχονται; Ποια χώρα, ποια πατρίδα θα τους αφήσουμε;
Τίποτα δεν άλλαξε σύντροφοι! Κάποιοι, απλώς προσπαθούν να μας μεταλλάξουν!
Ε, λοιπόν, σας το λέω! Τους το λέω! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...