Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Αναμένονται μεγάλες «δόξες» με τα οπλικά.. για τον Ψυχάρη.



Για δυο συνεχόμενες μέρες η Μάνια Τεγόπουλου θέτει «δηλητηριώδεις» ερωτήματα μέσα από την εφημερίδα της. Είναι φανερό ότι η εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» απευθύνετε στην κυβέρνηση και μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς αγνοούμε. Αυτό όμως για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» μέσα από τα ΜΜΕ κάπου μας προσανατολίζει. Και ο λόγος είναι ότι πέρα από κάποια υπονοούμενα που είχαν δημοσιευτεί κατά το παρελθόν στον «Ριζοσπάστη», η εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» σε περασμένο σχόλιο της «φωτογράφιζε» υπόγειες διαδρομές του συγκροτήματος Λαμπράκη. Αυτό που φημολογείται πολύ έντονα είναι ότι ο Ψυχάρης ανακάλυψε –έχοντας τις διασυνδέσεις με άλλες χώρες- καινούργιο τρόπο κονόμας. Να γίνει μεσάζοντας στην προμήθεια οπλικών συστημάτων που κάνει η χώρα μας.
Και όσοι νταραβερίζονται με πολεμικές προμήθειες κονομούν τρελά μπακίρια. Επόμενο ήταν και οι φυλλάδες του –κύρια το «Βήμα»- να προσαρμοστεί καταλλήλως.
Εκεί που έλουζε τον Γ. Παπανδρέου με ένα σωρό απαξιωτικά επίθετα, εκεί που έκανε αριστοτεχνικά την αγιογραφία του Καραμανλή και της κυβέρνησής του, τώρα τα γύρισε όλα τούμπα. Πηγή

Δηλαδή μετά τον …θάνατο του ΛΑΜΠΡΑΚΗ θα το ρίξει ο Ψυχάρης στο εμπόριο όπλων; Bέβαια εκεί είναι οι χοντρές μπουκιές και δόξα τω θεώ οι «υποδομές» υπάρχουν, ειδικά με τον «δικό» του τον …χοντρό στο υπουργείο άμυνας. Προβλέπεται μεγαλύτερο φαγοπότι από του Άκη. Η μόνη «παρηγοριά» είναι ότι ο Γιωργάκης έχει βάλει τον «χωροφύλακα» του τον Πάνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...