Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Συνέλαβαν τον κάτοχο της θωρακισμένης Mercedes του Ριζάι.


Συνέλαβαν τον κάτοχο της θωρακισμένης Mercedes του Ριζάι. Η θωρακισμένη Mercedes που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο Αλκέτ Ριζάι ανήκε στον επιχειρηματία Γιώργο Αναγνωστόπουλο, που είχε πέσει θύμα του ακήρυχτου πόλεμου των νονών της νύχτας. Στις 08:00 το βράδυ, συνελήφθη από αστυνομικούς ο αδελφός του Γιώργου, Χρήστος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος διαμένει στο Παγκράτι. Το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν στην κατοχή του και δεν είχε δηλώσει κλοπή με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ως ο πραγματικός παραλήπτης ο Αλβανός δραπέτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, που παλαιότερα είχε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με το νόμο, λόγω της εμπλοκής, αλλά και της σύγκρουσής του με άτομα της νύχτας, έγινε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας που ανέδειξε το νυχτερινό κέντρο «ΝΟΤΕΣ» στην Ιερά Οδό. Στις 10 του περασμένου Ιουνίου, όμως, στις 4:20 το απόγευμα στη Λεωφόρο Βεΐκου 109 στο Γαλάτσι, δέχτηκε τα….


δολοφονικά πυρά -ανάμεσα σε θαμώνες- των στυγερών δραστών, τη στιγμή που έμπαινε στην είσοδο του FLOCAFE.
Είχαν προηγηθεί άλλες δυο δολοφονικές απόπειρες.
Η πρώτη στις 25 Μαρτίου του 2006 στην Καλογρέζα, όταν, βγαίνοντας νύχτα από το σπίτι του, δέχτηκε οχτώ σφαίρες στο σώμα του, αλλά βγήκε αλώβητος. Το δεύτερο καρτέρι θανάτου στήθηκε εναντίον του στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 στους Αγίους Αναργύρους. Το τζιπ Porsche Cayenne, στο οποίο επέβαινε, χτυπήθηκε εν κινήσει από ενσύρματη πυροδοτούμενη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε μια κολόνα της ΔΕΗ.

Και μια σημαντική λεπτομέρεια: το σκληρό παιδί της νύχτας ήταν κουμπάρος με το μεγαλοεργολάβο Γιώργο Τρομπούκη που τον περασμένο Ιούλιο προφυλακίστηκε για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ο Γ. Τρομπούκης κατηγορείται πως για λογαριασμό του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, παρέλαβε μέρος των λίτρων για τα «ξεπλύνει» σε… δημόσιο έργα.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Αλκέτ Ριζάι ήταν φίλοι από τα… παλιά. «Και αυτές τις φιλίες –όπως συνήθιζε να λέει ο επιχειρηματίας- δεν τις χωρίζει ούτε ο θάνατος…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...