Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Αποκαλύψεις για την ενδονοσοκομειακή ΠΑΡΤΟΥΖΑ


Σήμερα εφημερεύει ο Ευαγγελισμός

Για την διαβόητη ενδονοσοκομειακή παρτούζα-όργιο ήμερα η Εspresso δίνει περισσότερες λεπτομέρειες επικαλούμενη σημεία από την μήνυση που έχει υποβληθεί! "Στην μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία αυτών που οργάνωναν τα ομαδικά όργια και πρωταγωνιστούσαν σε αυτά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νοσηλεύτριας, συμμετείχαν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση τρεις άνδρες που όλοι τους εργάζονται ως γιατροί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και έξι γυναίκες, από τις οποίες κάποιες είναι νοσοκόμες, όπως η μηνύτρια, άλλες είναι γιατροί και άλλες υπάλληλοι που ανήκουν στο διοικητικό προσωπικό. Οι περιπτύξεις τους γίνονταν πάντοτε σε εργάσιμες ώρες, αλλά κυρίως τις νύχτες που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και ο φόρτος εργασίας ήταν σχετικά μικρός. Ανάλογα με τις συνθήκες, αυτοί που συμμετείχαν στα όργια άφηναν τη δουλειά τους και συγκεντρώνονταν είτε σε γραφεία γιατρών που δεν εργάζονταν εκείνες τις ώρες είτε σε κενούς θαλάμους, χωρίς να τους πτοεί το γεγονός ότι σε μικρή απόσταση νοσηλεύονταν ασθενείς ή κινούνταν συγγενείς! Το σχήμα ήταν διαφορετικό κάθε φορά, μια και σπάνια εργάζονταν όλοι ταυτόχρονα. Είναι ελάχιστες, όμως, οι φορές που ένα και μόνο ζευγάρι αποσυρόταν στα ενδότερα για να απολαύσει μοναδικές στιγμές έντασης και πάθους… Συνήθως στα σκοτεινά δωμάτια του νοσοκομείου συγκεντρώνονταν τουλάχιστον τρία άτομα και ποτέ όλα του ίδιου φύλου! Ως εγκέφαλος των αυτοσχέδιων πάρτι, στα οποία χρησιμοποιούνταν και σεξουαλικά βοηθήματα, φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας ένας από τους ουρολόγους του νοσοκομείου. Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο συγκεκριμένος γιατρός επέλεγε πάντοτε τα απόμερα σημεία του νοσοκομείου όπου θα συναντιούνταν οι πρωταγωνιστές των ομαδικών οργίων. Αυτόν ακριβώς καταγγέλλει στη μήνυσή της η αγανακτισμένη άλλοτε ερωτική σύντροφος ως τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε τις περιπέτειές τους -κρυφά από τις γυναίκες που συμμετείχαν- και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του! Μάλιστα, ζητάει από την Εισαγγελία να διατάξει την κατάσχεση όλων των DVD που έχει στην κατοχή του, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από το ένα που η ίδια παρακολούθησε. Η υπόθεση είχε μόλις χθες απρόοπτη εξέλιξη, που κάνει ακόμη πιο σοβαρά τα πράγματα. Μία από τις έξι γυναίκες που μετείχαν στα ομαδικά όργια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς διαπίστωσε ότι συγγενικά της πρόσωπα είχαν πληροφορηθεί το τι συνέβαινε, από κάποιο blog που δημοσίευσε «πιπεράτες» λεπτομέρειες! Η απόπειρά της απέτυχε, αλλά είναι πια φανερό ότι κινδυνεύουν οικογένειες και υπολήψεις."

Σιγά τις υπολήψεις της «ιατρικό-νοσοκομειακής-οικογένειας». Αντί να κοιτάνε τους ασθενείς ικανοποιούσαν τις δικες τους «ασθένειες»

Normal0 falsefalsefalse ELX-NONEX-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ο δήμαρχος που σύμφωνα με δημοσίευμα συμμετείχε σε όργιο με τρεις άντρες δεν άντεξε την πίεση του κόσμου και αποκάλυψε την ταυτότητα του. Πρόκειται για τον δήμο Λειβαθούς στην Κεφαλονιά, δήμαρχος του οποίου είναι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ευάγγελος Ευαγγελάτος, απάντησε με δημόσια επιστολή διαψεύδοντας το σκάνδαλο. Διαβάστε τι έγραψε η Espresso για το όργιο του δημάρχου και γιατί αντιδρά ο δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Η απάντηση του Δήμου Λειβαθούς του νομού Κεφαλληνίας: ΕΔΩ

Ευάγγελος Ευαγγελάτος
Παιδίατρος,
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λειβαθούς Ν. Κεφαλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...