Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Προσοχή το ΕΜΒΟΛΙΟ εμπεριέχει ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ


Σε πολλές χώρες επικρατεί ανησυχία, αλλού πανικός, και σε άλλες θα αρχίσει προσεχώς ο αναγκαστικός εμβολιασμός του πληθυσμού. Και κανείς δεν λέει στον αφελή και απληροφόρητο πολίτη τους κινδύνους που εγκυμονούν τα εμβόλια για το ανοσοποιητικό σύστημα.

οι πληροφορίες γίνονται τόσο περισσότερο αξιόπιστες, όσο περισσότερα στοιχεία για το εμβόλιο αυτό έρχονται εις φως. Οι πληροφορίες που μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, περιέχουν μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση για τους κινδύνους που εμπεριέχει ο εμβολιασμός. Ιδιαίτερα που αυτές τις μέρες εδω στη Γερμανία η παραπληροφόρηση άρχισε να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, ενώ στις ΗΠΑ επίκειται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού.

Ο κίνδυνος από το εμβόλιο - η αν θέλετε από την ασθένεια - προέρχεται από τα εμβολιασμένα άτομα!

Όποιος εμβολιαστεί, θα καταστεί φορέας και ένοχος για την διάδοση θανατηφόρων, μολυσματικών ασθενειών. Άρα ο εμβολιασμός συνιστά στην πραγματικότητα ένα σοβαρό ποινικό αδίκημα. Αυτό για τον αφελή και χωρίς ενημέρωση πολίτη μπορεί να ακούγεται απίστευτο. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι, ότι όποιος εμβολιαστεί, θα αποδυναμώσει με τα τοξικά συστατικά (δηλητήρια) που περιέχουν τα εμβόλια το ανοσοποιητικό του σύστημα, που μέχρι σήμερα τον προστάτευε αξιόπιστα.

Αυτό λένε επίσημες πηγές, όπως θα δείτε στον σύνδεσμο.

Έτσι ο εμβολιασθεις θα γίνει φορέας και μεταδότης θανατηφόρων επιδημιών του μέλλοντος. Τα βιολογικά όπλα στην θανατηφόρα μορφή τους βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία! Δυστυχώς δεν μου είναι δυνατόν να μεταφράσω αξιόπιστα τις πληροφορίες που περιέχονται στις παρακάτω δημοσιεύσεις, αυτό θα χρειαζόταν χρόνο και γνώσεις που μου λείπουν. Όμως όσα αναφέρονται εκεί, είναι αξιόπιστα, διότι έχουν ελεγχτεί και είναι επαληθεύσιμα

Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! ! ! στον εμβολιασμό.

Εδώ θα βρείτε το κείμενο:

http://www.law.cornell.edu/uscode/50/usc_sup_01_50_10_34.html

http://www.berlin-athen.eu/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...