Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ότι «κατηγορούσαν»…. εφαρμόζουν


Κερδισμένοι όσοι διαθέτουν μικρού κυβισμού καινούργιο αυτοκίνητο, χαμένοι όσοι διαθέτουν παλιό. Αυτό προκύπτει με βάση το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για τα νέα τέλη κυκλοφορίας και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυμαίνονται από 94 έως 880 ευρώ Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, δήλωσε χθες ότι έστειλε στον υπουργό Οικονομικών την πρότασή της και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα τέλη για τα οποία γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να ισχύσουν από φέτος. Η υπουργός αρκέστηκε μόνο να δηλώσει ότι με τα νέα τέλη «θα αμβλύνουμε κάποιες κοινωνικές αδικίες».

Ωστόσο, από το υπουργείο Οικονομικών και την αγορά του αυτοκινήτου έχουν διαρρεύσει τα σχέδια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και τα οποία παρουσιάζονται στον πίνακα.

Ίδια φιλοσοφία
Σύμφωνα με αυτά, διατηρείται η φιλοσοφία Σουφλιά σε ό,τι αφορά στην κατηγοριοποίηση των οχημάτων, η οποία να σημειωθεί ότι δέχτηκε οξεία κριτική από το ΠΑΣΟΚ το οποίο χαρακτήρισε τα νέα τέλη «πράσινα κατ’ ευφημισμό». Αυτά διακρίνονται σε τέσσερις κλάσεις ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης τους άδειας. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...