Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Μια απάντηση στους ΜΗ υβριστές του ΛΑγΟΣ


ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ - ΥΒΡΙΣΤΕΣ

Απάντηση στο μπλογκ Ixnos

Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να μιλάει ελεύθερα και να δηλώνει ελεύθερα τη γνώμη και την άποψη του. Ωστόσο δεν «σεβόμαστε» το «δικαίωμα» του οποιουδήποτε να συκοφαντεί επειδή τη συκοφαντία δεν τη θεωρούμε δικαίωμα αλλά χυδαιότητα και προσβολή. Επειδή λοιπόν η υπομονή έχει και όρια, σήμερα θα απαντήσω σε διάφορες κατηγορίες του άθλιου μπλογκ «Ixnos».

Παιδάκια για την ταμπακιέρα δεν διάβασα τίποτα. Πολιτικολογίες και ελαφριά πηδηματάκια μόνο. Τα άρθρα που απαντάτε δεν είναι του ixnos ,αλλά φιλοξενούνται στο ixnos ,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συμφωνούμε με όσα λένε. Δεν είδα όμως απάντηση ούτε για το σπίτι του αιβαλιωτη και του Καρατζαφυρερ στις Βρυξέλλες, ούτε για το που πάνε τα λεφτά του κόμματος, ούτε για τις μαζικές αποχωρήσεις, πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και τι να αναφέρω. ένιαι τόσα πολλά που κατανταει κουραστικό το θέμα. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεται εσείς οι νεολαίοι γιατί διέλυσε το κόμμα και έχει βάλει σχεδόν λουκέτο στα γραφεία του; τώρα εάν θέλετε να βγάλετε την τσίμπλα από τα μάτια διότι μόνο έτσι πάνε μπροστά τα κόμματα και όχι με τυφλούς χειροκροτητές, καλό θα είναι να ξαναδιαβάσετε καλά, όλα τα κατωτέρω. Τέλος εντος των ημερών θα πούμε για το πόσα λεφτά παίρνουν από το κόμμα κάποια πρωτοκλασάτα. Εκεί προβλέπεται να πάνε και να τους φτύσουν στα μούτρα οι «άφραγκοι» αφού τα λεφτά είναι πολλά ….ΑΡΗ. Δεν ξέρουμε μόνο εάν τα βάζουν στην δήλωση τους η γίνεται…. της απόκρυψης το κάγκελο.

Υ.Γ Αργύρη σταμάτα να προβοκάρεις τον καρατζαφέρη από την «πίσω πόρτα» με το να ασχολήσε με το ixnos και να βρίζεις. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να βγαίνουν συνέχεια νέες αποκαλύψεις, αφού έρχονται με μορφή χιονοστιβάδας. Είναι πολύς κόσμος εξαγριωμένος μαζί σας. ΤΕΛΟΣ

Οι βρώμικες πολιτικά, πράξεις του ΛΑ.Ο.Σ .

«Αραιώνουν» στον ΛΑ.Ο.Σ

Νύχτα έδωσαν άδεια ραδιοφωνικού σταθμού στον χέρι-χέρι

Τα βρώμικα σχέδια των ΨΕΥΤΟ-πρωτοκλασάτων του ΛΑ.Ο.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...