Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Πάνε για πολιτική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ στην ΑΜΕΡΙΚΗ


Σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μετά το θάνατο περισσότερων από χιλίων ανθρώπων στη χώρα από τη νέα γρίπη, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η απόφαση αυτή ενισχύει τις δυνατότητες των κέντρων αντιμετώπισης της νόσου και τους επιτρέπεται να αναλαμβάνουν επείγουσες επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται στους ομοσπονδιακούς νόμους.

Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Η1Ν1 και τουλάχιστον 20.000 χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις ΗΠΑ από την άνοιξη όταν εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί εκατομμύρια κρούσματα σε 46 από τις 50 πολιτείες της χώρας και ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται.

Σιγά τα ωα? Με χίλιους υποτιθέμενους από την γρίπη νεκρούς παίρνουν τέτοια μέτρα «στραγγαλισμού» των πολιτών; Το άλλοθι «γρίπη» όπως και το «τρομοκρατία», είναι το καλύτερο «μέσο» μάλλον δια την επιβολή περαιτέρω γύψου δια τον καλό των πολιτών και την απομάκρυνση του κουμμουνιστικού κινδύνου. Για να θυμηθούμε άλλες δοξασμένες αμερικανοκίνητες εποχές. Με το καλό να σας μπει, αλλά δεν ξέρω πως θα σας βγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...