Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Βρε «ανθέλληνες» θα ξυπνήσετε επιτέλους;



Αυτή η «κάλπη» τελικά κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα για τη Θράκη. Οι 12.000 ψηφοφόροι που αναμένονται από την Τουρκία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στους δύο νομούς (Ξάνθης- Ροδόπης) και αυτό είναι κάτι που γίνεται με τις ευλογίες του επίσημου ελληνικού κράτους, που έσπευσε να νομιμοποιήσει όλους εκείνους οι οποίοι θεωρούνταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ως ανεπιθύμητοι, και μάλιστα με βάση διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες… Σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Και σ' αυτό λοιπόν έχουμε μια (θλιβερή) πρωτοτυπία… Το σκηνικό αλλάζει άρδην και οι κατευθυνόμενοι ψήφοι, με βάση τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενδέχεται να επιφέρουν κυριολεκτικά δραματικές εξελίξεις στη Θράκη. Στην Ξάνθη, μέχρι σήμερα, τα δύο μεγάλα κόμματα «έδιναν» τρεις βουλευτές, εναλλάξ (2-1). Στον ίδιο νομό, εκλεγόταν ένας (ή κανένας) μουσουλμάνος βουλευτής, ο οποίος στη συνέχεια (αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως) δήλωνε Τούρκος μέσα στο εθνικό Κοινοβούλιο, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα και σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα της πατρίδας μας! Σ' αυτές τις εκλογές η στόχευση-επιδίωξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που υλοποιεί στη Θράκη τα σχέδια της Άγκυρας, είναι η…….

Ο πολιτικός αρχιμαλάκας ο Καρατζαφύρερ έβαλε προβοκατόρικη υποψηφιότητα στην Ροδόπη για να συσπειρώσει τους ψευτο-τουρκαλάδες ξυπνάτε ρεεεεεε.


Θεωρείται λοιπόν δημοκρατικό ένα γεγονός (αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από εξωγενείς παράγοντες) που είναι εκ του αποτελέσματος ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. Μια μεθοδευμένη κατάσταση, που τραυματίζει θανάσιμα τη δημοκρατία και ουδείς συγκινείται… Σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Και σ' αυτό λοιπόν έχουμε μια (θλιβερή) πρωτοτυπία… Το σκηνικό αλλάζει άρδην και οι κατευθυνόμενοι ψήφοι, με βάση τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενδέχεται να επιφέρουν κυριολεκτικά δραματικές εξελίξεις στη Θράκη. Στην Ξάνθη, μέχρι σήμερα, τα δύο μεγάλα κόμματα «έδιναν» τρεις βουλευτές, εναλλάξ (2-1). Στον ίδιο νομό, εκλεγόταν ένας (ή κανένας) μουσουλμάνος βουλευτής, ο οποίος στη συνέχεια (αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως) δήλωνε Τούρκος μέσα στο εθνικό Κοινοβούλιο, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα και σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα της πατρίδας μας!
Σ' αυτές τις εκλογές η στόχευση-επιδίωξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που υλοποιεί στη Θράκη τα σχέδια της Άγκυρας, είναι η εκλογή δύο μειονοτικών υποψηφίων στον Ν. Ροδόπης και δύο στον Ν. Ξάνθης… Με τη συμμετοχή του Χασάν Μαλκότς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο κόμμα να εκλέξει βουλευτή στον Ν. Ξάνθης, εισπράττοντας ενδεχομένως το «αντίτιμο» από την προκλητική τοποθέτηση του νεαρού αστέρα της πολιτικής (Τσίπρας), ο οποίος ερχόμενος στη Θράκη υιοθέτησε πλήρως τις απαιτήσεις για δίγλωσσα νηπιαγωγεία, μουφτήδες κ.λπ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το «2-1» που ίσχυε μέχρι τώρα μπορεί να γίνει «1-1-1»… Ενδέχεται όμως να γίνει και «2-1» υπέρ του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. να… μην εκλέγει κανέναν υποψήφιο! Δεν αποκλείεται η εκλογή δύο μουσουλμάνων στον Ν. Ξάνθης, όπως επίσης δεν αποκλείεται και η μη εκλογή μουσουλμάνου υποψηφίου, αν δεν πέσουν τα «κουκιά» συντεταγμένα και σύμφωνα με το σχέδιο, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει και υλοποιείται γράμμα προς γράμμα.
Υπ' αυτήν την έννοια, οι δύο πρώην υπουργοί της Θράκης, τόσο ο Αλέκος Κοντός (σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εκλέξει τελικά βουλευτή στον Ν. Ξάνθης), όσο και ο Ευριπ. Στυλιανίδης, θα πρέπει να δώσουν αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τον Στυλιανίδη να έχει έναν λόγο παραπάνω εξαιτίας της παρουσίας Καρατζαφέρη. Από το τουρκικό προξενείο υπάρχει καθοδήγηση να ψηφισθεί ο Αχμέτ Ιλχάν. Οπότε μαζί με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν, να επιτευχθεί ο στόχος και στις δύο περιπτώσεις!
Φαντάζεστε μια νέα Βουλή με τη συμμετοχή τεσσάρων μουσουλμάνων από τους δύο νομούς; Εγώ φαντάζομαι το Κοινοβούλιο με τρεις (έστω) «τέτοιους» κοινοβουλευτικούς, οι οποίοι στη συνέχεια (όπως και όλοι οι προηγούμενοι στο σύνολό τους) θα κάνουν επισήμως γνωστή την τουρκική τους προέλευση και συνείδηση και θα λειτουργήσουν ως πλοκάμι της Άγκυρας μέσα στο ίδιο το ελληνικό Κοινοβούλιο!
Είναι γνωστό ότι οι εν λόγω δεν καταλαβαίνουν από κόμματα και ιδεολογίες. Αυτό αποδεικνύεται από την εύκολη μεταστροφή-μεταπήδησή τους από το ένα κόμμα στο άλλο… Τι σημαίνει αυτό;
Ότι λίγο μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων θα αρχίζουν να πιπιλάνε την ίδια καραμέλα ενώνοντας τις δυνάμεις τους και πόσω μάλλον, απέναντι σε μια ενδεχόμενη ισχνή πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος!
Μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση θα περίμενε κάθε «λογικός» τη διακριτική παρέμβαση της ελληνικής Πολιτείας, τον συντονισμό των κινήσεων-διαβουλεύσεων από την άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός, που δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δύο συνοίκους της Θράκης. ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ!
Έπειτα απ' όλα αυτά, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη διδασκαλία της… τουρκικής γλώσσας στο σύνολο των ελλήνων βουλευτών, μια και ήδη από φέτος μπαίνει ως δεύτερη προαιρετική γλώσσα σε γυμνάσια της Θράκης! Μ' αυτά και μ' αυτά κάποιο πρωινό θα ξυπνήσουμε και στη Βουλή θα υπάρχει και «τουρκική» πτέρυγα, αν συνεχίσουμε τον εφησυχασμό και το ότι δεν τρέχει τίποτα... Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...