Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Την έπιασε …βήχας την ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



Πνευμονία λοιμώδους αιτιολογίας έδειξε ο ακτινολογικός έλεγχος στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, που εισήχθη σήμερα στις 11 το πρωί στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο ακτινολογικός έλεγχος, που επικυρώθηκε και από την αξονική τομογραφία, κατέδειξε εστία πνευμονίας στο μέσο λοβό του δεξιού πνεύμονος. Η υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφρά πυρετική συνδρομή και συμπτωματολογία τραχειοβρογχίτιδας.

Αρνητικό το πρώτο τεστ για τη νέα γρίπη


Στο ανακοινωθέν αναφέρεται επίσης πως η γενική κατάσταση της κας Μπακογιάννη είναι καλή, ώστε να εκτιμάται ότι η απαιτούμενη νοσηλεία της θα είναι….


Μάλλον την άρπαξε στο..κότερο που γύριζε στο αιγαίο με τους..φίλους της.


βραχεία. Επίχρισμα για τον ιό της νέας γρίπης έχει σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. Οπως δήλωσε ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», το πρώτο τεστ για νέα γρίπη είναι αρνητικό και έχει 70% αξιοπιστία.

Επίσκεψη Μητσοτάκη και Αβραμόπουλου


Την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο κ. Κώστας Μητσοτάκης και ο υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εάν αυτό καταστεί αναγκαίο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε μεγάλε να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου!! Ο βήχας της Aegean όπως το λες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...