Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

«Πνίγηκαν» οι τούρκοι απο.....



Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην βορειοδυτική Τουρκία από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές, οι οποίες πλήττουν τη χώρα το τελευταίο 48ωρο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, ορισμένα προάστια της Κωνσταντινούπολης έχουν μερικώς βυθιστεί κάτω από το νερό, με αποτέλεσμα -μεταξύ άλλων το θάνατο τεσσάρων ατόμων.
Όπως επισήμανε στο Reuters ο Αλί Ερντέμ, επικεφαλής αναλυτής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Κωνσταντινούπολης, πρόκειται για τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις των τελευταίων 80 ετών. Η ... τηλεόραση μεταδίδει εικόνες πλημμυρισμένων δρόμων και ….


αυτοκινητοδρόμων στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ. Οι πτήσεις ωστόσο εκτελούνται κανονικά. Τα σωστικά συνεργεία κλήθηκαν να βοηθήσουν δεκάδες ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια και στα αυτοκίνητά τους εντός και γύρω από την Κωνσταντινούπολη. Στην πόλη Σαρέι, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης, βρήκαν το θάνατο έξι άνθρωποι, ενώ διεξάγονται έρευνες προς ανεύρεση ενός αγνοούμενου. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν επίσης σοβαρές ζημιές σε σπίτια και έργα υποδομής. Δύο γέφυρες κατέρρευσαν στον αυτοκινητόδρομο Μπαχτσεκόι-Σαράι. Οι αρχές επιστράτευσαν την αστυνομία και στρατιωτικά ελικόπτερα για να βοηθήσουν στην προσπάθεια απεγκλωβισμού των πλημμυροπαθών από τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...