Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Αμφισβητείται «ΚΡΙΣΗ» της πολιτικής ρόμπας από τα ΣΤΕΛΕΧΗ της.



Προς θλίψη όλης της Ελλάδας (;) ο Ηλίας Ψινάκης αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές. Κρίμα γιατί θα υπήρχε ένας λόγος να δούμε το κανάλι της Βουλής. Ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσει ο Καρατζαφέρης και να σκεφτεί άλλο αντίστοιχο "celebrity" να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ!!
Προς το παρόν ο Ηλίας καμαρώνει που έγινε επαναστάτης χωρίς αιτία!

Επειδή εμείς έχουμε υποσχεθεί ότι θα λέμε τα γεγονότα ως έχουν θα πούμε ότι. Δεν αρνήθηκε ο Ψινάκης την υποψηφιότητα, αλλά η «στροφή» του Καρατζαφύρερ ήταν αποτέλεσμα

1ον της «πίεσης» που δέχτηκε από επτά τουλάχιστον νομαρχιακές επιτροπές.

2ον της κάθετης και κατηγορηματικής αντίρρησης, ειδικά του …

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (που δεν έπεσε στην παγίδα) κατά την σύσκεψη του πολιτικού συμβουλίου να είναι συνυποψήφιος με τον ΨΙΝΑΚΗ.
3ον τα χιλιάδες υβριστικά τηλεφωνήματα που δεχτήκαν από οπαδούς και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ όλοι τους γενικά.
4ον η διαφωνία της πλειοψηφίας του πολιτικού συμβουλίου. (για παράδειγμα δεν πήγε στην σύσκεψη ο ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ .δηλαδή τον «έφτυσε» τον χοντρό). Μάλιστα η «εκπρόσωπος» του ΒΟΡΙΔΗ όταν θέλησε ο Γραμμ. της Κ.Ε Μπαμίχας (ο γνωστός και ως χειροκροτητής) να «εκθειάσει» την υποψηφιότητα ΨΙΝΑΚΗ, του απάντησε ότι πολιτική και ηθική είναι αλληλένδετα, αναγκάζοντας τον να βγάλει ο άσχετος τον σκασμό.

Αυτό σηματοδοτεί «εξελίξεις» στον ΛΑ.Ο.Σ διότι είναι η πρώτη φορά που ανατρέπεται απόφαση του Καρατζαφύρερ από τα στελέχη του, και δεν γίνεται το χατίρι της πολιτικής ρόμπας. Δείχνει επίσης ότι αρχίζει να γίνεται «φανερή» και προς τα έξω, η αμφισβήτηση του ΠΑΠΑ, όσο και να θέλουν να το κρύψουν μερικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...