Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν λόγια για τα κτήνη του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιάννης Κυπριωτάκης εκλιπαρούσε για τη ζωή του. Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του όμως δεν πτόησαν στο ελάχιστο τους δολοφόνους του που δεν έδειξαν έλεος. Η ομολογία του 25χρονου Σύρου Ousama Nouh, ο οποίος είχε δουλέψει με τον 50χρονο στο παρελθόν, σοκάρει για την αγριότητα του εγκλήματος. «Ο Σταυρουλάκης άνοιξε το καπό. Ενώ ο Κυπριωτάκης ήταν δεμένος, του έριξε μια μπουνιά στο λαιμό. Μετά έπιασε μια πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι. Τότε πια τον στραγγάλισε με τα χέρια του. Τον πίεζε με δύναμη μέχρι να τον αποτελειώσει. Εγώ τον κρατούσα από τα πόδια όσο πιο δυνατά μπορούσα για να σταματήσει να αντιστέκεται. Κάποια στιγμή όλα είχαν τελειώσει. Ο Αμέρ-αναφέρεται στον 27χρονο ξάδερφο του και συνεργό του-στεκόταν εκεί και παρακολουθούσε». Ο ίδιος ανέφερε ότι Όταν σταμάτησε να «σπαρταράει», τον περιέλουσαν με βενζίνα καθώς και το αυτοκίνητο με τον νεκρό πια άνδρα μέσα στο πορτ-παγκάζ και έβαλαν φωτιά. «Τον κάψαμε γιατί πάση θυσία έπρεπε να εξαφανίσουμε τα στοιχεία». Η αστυνομία αποκάλυψε χθες ότι η σκληρή συμμορία των τριών σχεδίαζε την απαγωγή και άλλων επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και ενός ξενοδόχου.
Με εισαγγελική διάταξη-όπως άλλωστε αναμενόταν-τα προσωπικά στοιχεία των τριών δραστών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου Νίκο Μαρκάκη.


Πρόκειται για τους:

1ον Γιάννη Σταυρουλάκη του Παύλου και της Σοφίας, ελαιοχρωματιστή, γεννηθέντα στους Ασκούς του Δήμου Καστελίου στις 12 Ιουλίου 1976, κάτοικο Ηρακλείου στην οδό Δυρραχίου 4.

2ον Υπήκοο Συρίας Amer Nouh του Mohamed, ελαιοχρωματιστή, γεννηθέντα στη Δαμασκό της Συρίας, στις 27-11-1982, κάτοικο Ηρακλείου, στην οδό Ιλαρίωνος Κατσούλη 17.
3ον Υπήκοο Συρίας Ousama Nouh του Abdul, γεννηθέντα στο Edlib της Συρίας, στις 10-1-1984, ελαιοχρωματιστή, κάτοικο Ηρακλείου, στην οδό Ιλαρίωνος 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...