Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Παταγώδη αποτυχία του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Είμαστε στην πλατεία ελευθερίας παρακολουθώντας την συγκέντρωση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. θα πρέπει πρώτα από όλα να διευκρινίσουμε ότι παρά του ότι λένε συγκέντρωση στην πλατεία, την πλατεία την έχουν «ακυρώσει». Έχουν στήσει την εξέδρα στην άκρη της πλατείας και έχουν αφήσει για τον κόσμο την οδό δικαιοσύνης μόνο. Οπότε δεν μπορούμε να λέμε συγκέντρωση στην πλατεία. Όσο για τον κόσμο; εμείς γυρίσαμε γύρω-γύρω την περιοχή και είδαμε ότι κινείται στα πλαίσια του 2007 ίσως και λιγότερο. Και μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για παραμύθια. Τα παραμύθια τα λένε οι δημοσιογράφοι που θέλουν οπωσδήποτε να μας παρουσιάσουν το Μαύρο άσπρο. Όπως για παράδειγμα το Κρήτη tv που παραπληροφορούσε τους τηλεθεατές λέγοντας ότι υπάρχει κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα από τον κόσμο που θέλει να πάει στην συγκέντρωση αλλά δυσκολεύεται, αναγκάζοντας μας να πάρουμε τα μηχανάκια μας να κατέβουμε στο κέντρο. Το τι αντικρίσαμε ήταν για γέλια. άδειοι δρόμοι που κυκλοφορούσες άνετα. Για όσους γνωρίζουν την πόλη μπήκαμε με το μηχανάκι μέχρι την πλατεία από την Αβέρωφ που ήταν ανοικτή για τα αυτοκίνητα. Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι αυτά που κάνουν και λένε είναι για γέλια, και το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελάει ο κόσμος μαζί τους.

2 σχόλια:

alkinoos είπε...

φιλαρακο μαλλον θα πρεπει να ειδες την συγκεντρωση της Κοζανης ,και νομισες οτι βλεπεις του Ηρακλειου,αλλα εσυ δεν βλεπεις τι ερχεται να γινει την κυριακη το βραδυ των εκλογων ,δεν θα σας βρισκουμε να σας πουμε τι παθατε ,αυτη τη στιγμη ρε φιλε αδειαζουνε ολα τα γραφεια του Μαξιμου στα υπουργεια παντου ,το εχεται καταλαβει το τσουναμι που ερχεται και οπου φυγει φυγει

Ixnos είπε...

Oχι φιλε μου δεν ειδα της κοζανης αλλα ημουν μεσα στην συγκεντρωση. την γυρισα ολη.Λοιπον ατυχησες.Ισως σε καποιους να μην αρεσει η αληθεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...