Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογικό δώρο της πολιτικής σαβούρας στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ



Με διαδικασίες express το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποφασίζει αύριο Πέμπτη έπειτα από τις επίμονες πιέσεις της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά, την παραχώρηση 100 στρεμμάτων εμπορικού φιλέτου στον "Άκτωρα" για την ανέγερση και εκμετάλλευση Εμπορικού Κέντρου. Χωρίς μελέτες, με ωραιοποιήσεις στοιχείων και αριθμών, με παραβιάσεις των όρων της προκήρυξης και με διαδικασίες που ομοιάζουν με «απευθείας ανάθεση», προσφέρουν την έκταση των 100 στρεμμάτων για εκμετάλλευση 50 ετών, με ετήσια αποζημίωση 1 εκατομμύριο € !!!! Σύμφωνα με την εισήγηση στο ΔΣ του ΟΕΚ, το ποσό αυτό θα είναι χαμηλότερο του 3,75% που δεσμεύεται ο ανάδοχος να καταβάλλει στον ΟΕΚ!!!......
Ο Σύλλογος των Εργαζομένων στον ΟΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση – καταγγελία για τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται σε βάρος των συμφερόντων και της περιουσίας του ΟΕΚ.
Στην ανακοίνωση καταγράφονται μια σειρά από στοιχεία που σε συνδυασμό με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν, στοιχειοθετούν απιστία σε βάρος του ΟΕΚ και των εργαζομένων που με τις εισφορές τους χρηματοδοτούν τις δράσεις του ΟΕΚ.
Το ερώτημα είναι γιατί μια τέτοια προκλητικά χαριστική σύμβαση δεν κινητοποιεί τους συνδικαλιστικούς φορείς και τα πολιτικά κόμματα, όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος των Εργαζομένων.
ο "Ακτωρας" έχει διακομματική και διασυνδικαλιστική αποδοχή

Πηγή press-gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...